Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zerem i tyle

Gdzie mnie przyjmą do pracy zaraz po maturze? Pomóżcie ;(

Polecane posty

Gość jestem zerem i tyle

Jaka praca dla kobiety w wieku 21 lat, która ma tylko maturę? Tylko błagam bez prostytucji i innych głupot. Naprawde nie wiem co robić, na wsparcie rodziców nie mam co liczyć, chłopaka nie mam. Musze sama opłacić mieszkanie, rachunki i na życie mieć ;(

Gość niusletter
W piekarni jako sprzedawca

Gość jesteś zerem i tyle
co to dużo pisać...

Gość jestem zerem i tyle
Brzydka. Także praca jako kelnerka itp odpada ;(

Gość nnnnnnnnkk
kelnerka recepcjonistka ale jak znasz język sprzątaczka na kasie w biedronce ochrona (w brew pozorom chyba najlepsza praca jak się nie chcesz narobić)

Gość może zostaniesz...
mc donald ;)

Gość seksi hipo
kasjer sprzedawca chyba najłatwiej o coś w tym stylu, możesz postarać sie w urzędach do informacji itp, jakaś praca w fabrykach i zakładach przetwórstwa sporzywczego,

telemarketing akwizycja kasa w supermarkecie sprzedawca na promocjach w markecie sprzedawca w sklepie pracownik fabryki pracownik magazynu sprzataczka korepetycje niania (o ile ktos cie przyjmie) stazystka gdziekolwiek

Gość niusletter
w Poznaniu w piekarni szukają sprzedawczyni.

Gość louiyu
próbuj wszędzie, często są ogłoszenia że szukają np. kogoś po aministracji a jak wyślesz cv to się okazuje, że wcale nie musisz tej adm mieć.

Gość pammmkowa
Próbuj wszedzie, ale mysle ze warto tez na pewno kontunuować edukacje. Ja bym pomyslała o jakiejs szkole policealne. Nie ma co marnowac czasu.

Gość Londynianka23
no właśnie jakieś takie prace - kelnerka, sprzedawca, (ładna czy nie ładna, zadbana i uśmiechnięta to najważniejsze) itd itp

Gość gość
Mozna też policealnie w Cosinusie. Naprawde polecam, bo to dobra szkoła, a po zakończeniu sami mozemy stwierdzić czy moze mamy juz duza wiedze ze mozemy isc na studia. A to jest taka szkoła do której na pewno warto jst pojsc.

Gość gość
Ale przeciez po maturze ludzie wybierają szkoły policealne. Wiec tak naprawde tutaj przecież wszystko zależy indywidualnie i kazdy z nas wybiera to co w danym momencie nas interesuje i co moze miec wpływ na nasza prace.

Gość gość
możesz startować do policji tam przyjmują już od 18 r.z

Gość gość
Jedz do niemca, niemry brzydkie i prace maja,tez ci dadza popracować. Tu niema naco liczyc. Najmij chate , na rok se wyjedz potem pomyslisz.

Gość gość
Moim zdaniem Cosinus jest chyba - tak mi się wydaje najbardziej znaną szkołą policealną , wiec na pewno bedzie zadowolony jesli chodzi o samo zdobywanie wiedzy.

Gość gość
Moze też warto jest obok studiów zrobić sobie ciekawy kierunek w policealnej ? Co o tym myslicie ?

Gość gość
Idź na kasjerkę, w moim mieście to na kasie w pewnym markecie niektórzy kasjerzy to takie tumany, że szok , także stwierdzam, że tak to wszystkich biorą