Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zidda

Czy ktoś z was ma dzianych rodziców? Jeśli tak, ciągniecie od nich kasę?

Polecane posty

Gość Zidda

Czy to wypada prosić o pieniądze w wieku 21 lat?

Gość Nic strasznego
Ja mam dzianych na 18 dostałem nowe auto jak potrzebuję kasy robią mi przelew na konto jak potrzebuję jakieś 50 zł mama mówi wiesz gdzie leży portfel i biorę. Mam 20 lat skończyłem szkołę a teraz poszłem do pracy o tak żeby sobie zarobić swoje na wakacje i się nie nudzić.

Gość ale gapa
Wypada nie wypada to zalezy na co potrzebujesz kasę. Jeżeli zarabiasz na siebie i wydajesz na głupoty a potem nie masz z czego zyc- to nie wypada. Jezeli sie uczysz, zaliczasz kolejne lata nauki a potrzebujesz na bardzo wazna rzecz to wypada. Ja mam jedną córkę więc na kogo i na co mam wydawac jak nie na nia ?

Gość Zidda
ale czasami chcę kupić sobie coś dla siebie a ciągle nie mam kasy ;( Mam dosć bycia uczniakiem, pracuje dorywczo, ale to za mało. Ciągle mnie na coś nie stać. Mam dość kosztowne hobby i ciągle zostaje mi tylko marzyć ;( CZasami biore od rodziców, ale głupio mi mimo, że mają sporo kasy ;(

Gość córka bogatych- nowy nick
no pewnie że biorę, kupili mi mieszkanie, samochód, dali kase na firmę, nic w tym dziwnego nie ma, przecież to oczywiste że rodzice chcą dobrze dla dziecka, ja też taka będę

Gość Sekonda
Ja tam korzystam poki moge, potem nie bedzie juz tak fajnie :p Bierz poki masz okazje :)

Gość córka bogatych- nowy nick
smieszy mnie jak ktoś gada, że jestem pasożytem, żyje się dla dzieci, jeśli się je kocha