Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez paił

1 pytanie do mam w uk!!

Polecane posty

Gość tez paił

czy miałyscie pobierana krew w 28 tyg,co to jest za badanie?? pytam poniewaz chce leciec do polski i wróce w 29 tyg,

Gość danp
Emigrowalas to nie wracaj, trzeba sie bylo spytac pielegniarki co to za badania , aaaaaaaaaa po angielsku tylko fuck you i vagina znasz to sorry :D:D:D

Gość tez paił
nie mam zamiau wracac,i ogladac takiego plebsu jak ty!!chce tylko jechac sobiie na wakacje,na które ciebie pewnie nie stac.A po angielsku mówie lepiej niz ty po polsku,prostaczko!!

z tego co pamietam w UK w NORMALNEJ zdrowej ciazy robilo sie 2 razy badania krwi, pierwsze wczesnie aby wykluczyc, hiv inne choroby, downa , zwyklamorfologie tez robili. Za 2 razem wlasnie tak jak teraz Tobie robia ok 28-30 tyg i z tego co pamietam tez zwykla morfologia po to by upewmnic sie ze wchodzac w 3 trymestr nie masz anemii

Gość danp
Skoro wręcz spiewasz po angielsku to co robisz na forum dla prostakow, spytaj swojego lekarza :D

Gość tez paił
dziekuje kasza!

Gość tez paił
zadaje pytania PROSTACZKO!!

Gość danp
Moję IQ 50 podpowiada mi że powinnaś pytać na forum UK a nie PL ale co ja tam wiem , ledwo po polsku pisze :D

Gość danp
Ty byś chciala mowic po angielsku ;)

Gość tez paił
iq 50.....nie dodawaj sobie:p spadaj!!!;)

Tak jak pisze kasza23 to są pewnie badanie ogólne krwi z tego co pamiętam to HIV i zapalenie wątroby czy downa robi się w pierwszym trymestrze potem to standard. Najlepiej zadzwoń do położnej i zapytaj wszystkie nr tel powinnaś mieć w karcie ciąży.

Gość danp
Więc jednak kiepsko z tym angielskim :P

Gość tez paił
bronka tak zrobie:) chciałam sobie dzisiaj zabukowac bilet,dlatego pytam czy to badanie jest bardzo ważne.J utro z samego rana zadzwonię do położnej i zapytam czy moge zmienic termin tego badania:) dziekuję za pomoc.