Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chilllii

Ciasto dla orkiestry

Polecane posty

Gość hmmmmmmhhh
Ja mieszkam na Śląsku i u mnie nie daje się żadnych paczek z ciastem ani wódki. Rozbawiłam nie za to (jak zwykle) Ślubniczka, ze to nie zwykła praca,a jedyny dzień w życiu, wyjatkowy bla, bla. Dla ciebie wyjątkowy, dla orkiestry zwykła praca. Jeżeli orkiestra co tydzien pije wódkę i wsuwa ciasto z wesela, to po 2 latach chyba nie potrafi sie ruszyć z otylości i biega na spotkania AA. :p

Gość chilllii
Założyłam temat, aby poczytać opnie innych, a nie stwarzać miejsce do wzajemnych przepychanek. Ślubniczce zapewne chodzi, że w temacie pojawiło sie słowo "orkiestra" a nie "zespoł muzyczny". Ludzie, wyluzujcie. Gdybym sie uparła, to w każdej wypowiedzi znalazłabym jakiś błąd, ale nie o to chyba chodzi? Pisałam, dosyć dobitnie, ze ciasta dostaną do rączki, nie zamierzam na tym oszczedzac. Chcę posłuchać, co inni na ten temat myśla.

Gość chilllii
A jeszcze co do zdzierania z młodych- takie są fakty. Upiecie włosów u mojego fryzjera kosztuje ok.40 zł. Jak będzie mnie czesał na ślub skasuje ponad 90. Kosmetyczka to samo- makijaż ślubny 2 razy droższy bo "ślubny", bielizna też, bo się dopina magiczne słowo " ślubna" itd...Przykładów można mnożyć, więc nie zgodzę się, że usługodawcy nie zdzierają. Gdybym chciała oszczędzać, nie organizowałabym wesela- proste. Temat nie o tym jest.

Gość chilllii
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ja stąd znikam, to jednak nie moje klimaty.

Ślubniaczka. Masz w sobie coś, czego nie ma wielu ludzi. Masz pokorę. Nie daj sobie tego odebrać pod żadnym pozorem. Życzę Ci dużo szczęścia w życiu.

Gość gość
My dajemy na koniec wesela w ramach podizekowan dla orkiestry, kamerzysty oraz fotografa podziekowaniem od nas bedzie malutki bukiecik z rafaello i 2 butelki wodki oraz ciasto mam nadzieje ze sie spodoba jeszcze jak znam zycie pewnie cos wymysle zeby nie było ze za mało dalismy ;) a ty co o tym myslicie ??

Gość gość
My dajemy na koniec wesela w ramach podizekowan dla orkiestry, kamerzysty oraz fotografa podziekowaniem od nas bedzie malutki bukiecik z rafaello i 2 butelki wodki oraz ciasto mam nadzieje ze sie spodoba jeszcze jak znam zycie pewnie cos wymysle zeby nie było ze za mało dalismy ;) a ty co o tym myslicie ??