Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skojdiosd

czy jest sens pisac facetowi po rozstaniu

Polecane posty

Gość skojdiosd

ze mnie to boli, i ze nie chce utrzymywac z nim zadnego kontaktu?? powiedzialam mu to w oczy gdy sie wczoraj spotkalismy ale jest mi tak zle i tak przyro zetak sie stalo :(( on juz nie chce, w sumie ja tez nie bo wiem ze to nie ma sensu, ale to mnie tak boli:( ie chce juz znim utrzymywac kontaktu, zero smsów, zero telefonów, nic juz nie chce: To nie ma sensu:(( a on chcialby otrzymywac jakis normalny kontakt ale ja nie dam rady bo mnie za mocno zranil. Czy jest jakikolwiek sens aby mu o tym napisac w smsie? ze nie chce juz wiecej, nie pisz do mnie, nie dzwon, zapomnij ze kiedykolwiek istnialam?? czy to mas sens?? takie pisanie:((?? P.S Przepraszam za będy, ale placzę i nawet nie widze czy pisze poprawni, wale w ta klawiature jak oszalała :(

Gość skojdiosd
czy jest jakikolwiek sens?? :(((

Gość antistar
Jeśli już mu powiedziałaś na żywo, że nie chcesz żadnego kontaktu to nie musisz tego pisać. No chyba, że się odezwie, wtedy mu napisz, żeby tego więcej nie robił. A tak poza tym to życzę dużo siły, trzymaj się!

Gość greee
;/ probowalam z facetem 3 razy nie wyszlo cholernie za nim tesknie wiem ze jakbym go zobaczyla to by mi sie nogi ugiely ale ja sie powstrzymalam od pisania bradzo mnie skrzywdzil minal juz rok a ja wiele bym dala zeby z nim byc

Gość alamakotaakotale
nie napisałaś dlaczego się zrozstaliście, z czyjej inicjatywy. Czasem jest dobrze to napisać, a czasem lepiej nie robić z siebie posmiewiska...