Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgu7itu7j

O co jej chodzi ? pomóżcie mi ją zrozumieć

Polecane posty

Gość tgu7itu7j

Od trzech miesięcy jestem z pewną dziewczyną, ja mam 21 lat a ona 18.Chodzi o to że ona jest totalnie oschła i zimna w uczuciach, traktuje mnie jak kumpla, przy znajomych czasem jest w stosunku do mnie wredna, pyskata.Zaczyna mnie to irytować i to bardzo mocno bo poznając ją myślałem że mam do czynienia z mądrą i fajną dziewczyną.Ale co w tym wszystkim jest najlepsze, otóż to że ona jest bardzo czuła ale tylko wieczorami.Piszemy z sobą wieczorami na gg to co chwile gada mi że mnie kocha, tęskni, że chce obok mnie zasypiać że jej brakuje przytulenia i wszystko cud miód malina, następnego dnia znowu ta sama sytuacja, jest zimna i oschła a jak próbuję z nią rozmawiać na ten temat to wymyśla sobie głupie wymówki a to że źle się czuje, a to że ciepło jej jest i nie chce się jej rozmawiać a to że po prostu taki ma dzień.No kompletnie jej nie rozumiem.Wczoraj ciągle mnie pytała kiedy przyjadę bo tęskni, dzisiaj parę razy od rana wydzwaniała i pytała o to, w końcu udało mi się przyjechać to ona przyszła z jej ciocią i poszliśmy razem na spacer.Na spacerze totalnie mnie olewała, nawet za bardzo się do mnie nie odzywała, później szliśmy do niej do domu i znowu cisza a na pytanie co jest ? odpowiadała że pogoda do bani i źle się czuje, no po prostu ręce opadają.Na koniec pocałowała mnie, powiedziała że mnie kocha i poszła do domu.

Gość antistar
Młoda jest, to ma jazdy :D

Gość Zuzanna Amelia & 18
Trywialnie proste. Panienka ma swoj obraz ktory pielegnuje w wyobrazni dzieki Twoim tekstom. Nie ma to nic wspolnego z realem i Twoja prawdziwa osoba. Moze kandydatka na cyber seks - jesli Ci to pasuje.

Gość rgwawgaw
myślę, że Cię kocha, ale nie chce się z tym afiszować albo za bardzo angażować, bo słyszała, ze faceci nie lubią narzucających się babek.

Gość Nie ma prawa źle się czuć?
W końcu jest chyba tylko człowiekiem , a nie cyborgiem ! Wymień ją na " zdrowszy model " !

Gość tgu7itu7j
Ona praktycznie co weekend u mnie nocuje, śpimy razem i uprawiamy seks, lubi się kochać ze mną i sprawia jej to przyjemność, podczas seksu daje mi jasno do zrozumienia że jest jej ze mną cudownie i czuje się bezpieczna.

Gość Zawsze jesteś takim
egoistycznym dupkiem??? Pierwsze słyszę , że jeżeli ktoś mówi , że źle się czuje to są głupie wymówki ! Może się zainteresuj i dopilnuj , żeby zrobiła kompleksowe badania ? Skąd wiesz , że jest w 100 % zdrowa ? Wygląda na to , że masz ją totalnie w doopie i liczą się tylko twoje potrzeby np. emocjonalne itp.