Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdsjddd

BYŁ KTOŚ KIEDYŚ W ŁEBIE?? PYTANIE O MIASTA NAD MORZEM:)

Polecane posty

Gość hdsjddd

Od wielu wielu lat jezdzimy z rodziną do łeby i w te wakacje chcemy gdzie indziej i zastanawiam sie gdzie. W łebie bardzo mi sie podoba jestem zakochana w tym miescie latem ale czas cos zmienic gdzie jest wg was podobnie jak w łebie takie miasteczko podobne co mozna pochodzic pospacerowac ogolnie chodzi mi zeby bylo podobny styl miasta jak w łebie wie ktoś może ?:) zastanawiam sie między jastrzębia gora a wladyslawowo był ktoś?:)

w Łebie nie byłam ale polecam Ustkę...piękne plaże, lasy, port, promenada i w mieście jest co robić :)

Gość mniam, zazdroszcze
ja byłam we władysławowie. podobało mi się tak, że jednego roku była 2 razy a nad morze mam 500km ;)

Gość maxxxxx23
jestem z władka i bardzo polecam :) o wiele bardziej atrakcyjne niz jastrzebia gora :P

Gość hdsjddd
ale był ktoś i w łebie i w tych innych zeby miał porownanie;)? na tym mi zalezy ja bardzo bym chciała do łeby ale z pewnych powodow w tym roku nie moge tam jechac i chciala bym miejscowosc gdzie jest bardzo podobnie;)?

Gość akurat_nie
poczytaj sobie o jastrzębiej górze - też bardzo miła miejscowość :) a skoro jesteś z rodziną, to może hotel primavera by Ci się spodobał - mają fajnie zorganizowane miejsce do zabaw dla dzieciaków, także nawet w razie niepogody nie bedą się nudzić.

Gość cholerne mole
Jastrzebia, Karwia i Leba to najpiekniejsze miejscowosci nad morzem :)

Gość cholerne mole
Ustronie Morskie tez :)

Gość Katarynka_90
W łebie tylko fajne są wydmy, ale piździ tam jak w kieleckim i ogólnie zimniej bo jest blisko północy. Mielno najlepsiejsze :D

Gość nie wiem dokładnie ile zarabia
Łeba to większe miasteczko a Karwia to mała wieś, Władysławowo jest nie fajne, fatalna plaża

Gość gość
ja polecam jastarnię, bardzo mi się podobało. Jest gdzie spacerować, dużo starych urokliwych domków. w łebie też byłam i uważam, że tam akurat w ogóle nie ma klimatu, chociaż dla rodziny fajne miejsce bo dużo innych atrakcji.

Gość gość
Łeba jest świetna, klimatyczna, można tam świetnie spędzić czas, mają tam też port jachtowy http://port.leba.eu/pl/home jest co robić

Gość Kato
Ja bylem w tym roku w Łebie