Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukas91

Czy ona mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość Lukas91

Cześc! Mam chyba dość typowy problem, ale i tak nie moge sobie z nim poradzić. Mam nadzieje że może wy poradzicie mi coś sensownego. No wiec tak: zakochałem sie w mojej przyjaciółce. Jest cudowna. Problem w tym że ona o tym nie wie a ja nie wiem jak sobie z tym poradzić. Powiedzieć jej wprost? Znacie jakiś sposób jak to poprowadzić? Dzięki wielkie za każdą sensowną rade

Gość maksiking
Kolejny tego typu temat... ;/ Brak Ci jaj? Bądź mężczyzną a nie cipcia

Gość koleśu
Powiedz jej szczerze co czujesz. Nie ma nic prostszego i zarazem bardziej efektywnego

Gość Lukas91
taaa, rady jak z magazynów typu Bravo.... Naprawde nie ma lepszych sposobów?

Gość Xivus
np. powiedz jej ale jesteś ładna i zobacz jej reakcje albo złap ją za rękę powiedz że ma ładny uśmiech itd. zobacz jej reakcje jak zrobi zdziwioną minę albo się odruchowo odsunie to znaczy że dalej nie próbuj a jak się uśmiechnie czy zarumieni to jej sadź to przez tydzień i cmoknij ją w policzek i sprawdź jej reakcje jak wyżej potem zaproś ja na randkę no i cmok

Gość Marzenkoman
nasraj jej na wycieraczkę pozna że to twoja kupa

Gość friendly
Ja na twoim miejscu odpuścił bym sobie całkiem. To moim zdaniem jedna z najgorszych możliwych sytuacji. Ale jeśli Ci na niej zależy to możesz spróbować. Możesz spróbować rozwiązań na miare XXI wieku i iść na szkolenie z relacji. Może to śmiesznie brzmi ale są w polsce ludzie kompetentni którzy naprawde znają sie na rzeczy. A jak nie to poszperaj w necie. Na pewno coś znajdziesz

Gość Xivus
albo jak np. będziecie sami gdzieś siedzieć razem to się zbliż do niej obejmij ręką powiedz ale ładnie pacniesz i tak wąchaj jej szyje no i cmoknij jak da ci w pysk to powiesz że żartowałeś jak reakcji nie będzie czyli cie lubi w inny sposób raczej niema przyjaźni między dziewuchą i facetem chyba że facet jest gejem

Gość Lukas91
friendly - serio istnieją takie kursy? jak to wygląda (cena, kto, gdzie itp.)? NIe spodziewałem sie że są takie rzeczy

Gość Xivus
tak kurys :D w stylu daj mała nr telefonu podobasz mi się :D

Gość Długi
Lukas91 Wiesz często faceci-psiapsiółki nie są traktowani przez te kobiety jako faceci więc pewnie nie mało ją zdiwisz

Gość Długi
A te kursy nic ci nie dadzą w czym oni mogą ci pomóc powiedzą ci bądź bardziej śmiały ukartują jakieś spotkanie w barze z ukartowanymi atrakcyjnymi kobietami i powiedza że masz je poderwac one powiedza ze jestes boski i koniec kursu .....

zapytaj czy wyskoczycie gdzieś razem kino, restauracja albo zaproś ją do siebie, zrób klimat świece te sprawy wtedy sama poczuje, że coś się święci, skoro to Twoja przyjaciółka to nie odmówi a Ty będziesz mieć szersze pole do popisu, może nie wyznawaj jej wprost bo to takie faktycznie dziwne w przypadku kiedy masz do czynienia z osobą, która już dobrze znasz i ona Ciebie też..po prostu postaraj się wywrzeć inne wrażenie niż tylko kolegi, tu się liczą gesty i tego typu sprawy, nie zawsze słowa, i powodzenia :)

Gość Długi
i tak się nabija kase na głupich ludziach....

Gość friendly
Nie jestem pewien na jakiej zasadzie to działa. Wiem że indywidualne są dość drogie bo wachają sie między 1500-2500 zł. Zależy u kogo. Poszperaj w necie. I to trwa kilka dni. Dla mnei to za drogo wiec raczej tego nie wypróbuje. Zamiast tego kupiłem sobie kiedyś taki kurs do słuchania za 8 zł - http://tnij.org/q38p . I nie tyle poderwałem dziewczyne co wiedziałem jak z nimi rozmawiać. Sporo sie z tego nauczyłęm choć to napewno nie to samo co taki indywidualny.

Gość Długi
A ja bym nie zarywał do przyjaciółki bo podobno faceci mający przyjaciółki są bardziej atrakcyjni dla kobiet :D

Gość Xivus
eeee..... a może dziewczyna po prostu czeka aż matołek się za nią weźmie

Gość Lukas91
Myślicie że wszystko jest takie proste? Zorganizować z przyjaciółką kolacje ze świecami? Przyjaciel to dla wielu obiekt aseksualny. I nagle wyskocze z kolacją ze świecami? Ciekawią mnie te kurs. Ten za 8 zł ma ciekawe tematy i jest dość tani. Ciekawe tylko czy coś pomoże.. Zobaczymy P.S. Jakbym był gejem to bym tematu nie założył

Gość niemy
Byłem na kursie uwodzenia u jednego z polskich trenerów. NIe bede mu robił reklamy (bo po co). W każdym razie nie żałuje żadnego wydaniego na szkolenie grosza. Może nie wygląda to tak że popatrze na jakąkkolwiek dziewczyne i jest już moja ale myśle że to nei o to chodzi. Nauczyłem sie bydować mocne, trwałe i zdrowe relacje. Znalazłem dziewczyne i jestem szczęśliwy jak nigdy. to nie ten poziom co kiedyś - to nie ma miejsa na złość, zazdrość, denerwowanie siebie nawzajem. Kiedyś miałem z tym problem - teraz to nie istnieje

Gość Xivus
o kurwa matoły dziewczyny lecą przeważnie na chłopaków którzy są ich przyjacielami

Gość lucyyky
tak czytam co piszecie i stwierdziłem że 8 zł to mój portfel nawet nie odczuje i kupiłem sobie ten kurs za 8 zł. Myśle "huj tak - sprawdze" Włąśnie słucham "Zwiększanie kapitału na bankowym Koncie Emocji" i jestem zaskoczony że za taką cene dostałem taki fajny materiał. Heh napisze coś jak przesłucham całość. Narazie

Gość Xivus
o kurwa reklama

Gość fgrbn
ruchaj ją kurwy trzeba pierdolić

Gość Lukas91
Czemu ten świat jest taki skąplikowany... :/

Gość kagdaKo.
Też sie właśnie zastanawiam nad tym kursem. W sumie dużo nie strace jak coś. Co do dziewczyny to poczytaj raczej coś rozsądnego a nie pytaj na kafeterii

Gość RaZR
Nie ma nic gorszego niż wyjawianie uczuć kobiecie. To ona musi pierwsza powiedzieć co do Ciebie czuje lub zapytać co Ty do niej czujesz. Jeśli jej powiesz to przegrałeś. Jeśli jej się nie podobasz to będzie Tobą manipulowała, a Ty jak pajacyk będziesz robił jak ona wskaże. Zaproś ją na kawę po prostu, na trzeciej randce pocałuj i wtedy zobaczysz czy jest zainteresowana. Umawiaj spotkania co tydzień. I między czasie zero spotkań.