Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie portki???

Jaki kolor spodni/leginsów DORADZCIE prosze

Polecane posty

Gość jakie portki???

Doradzcie bo sie waham. Na dziale moda pustki jakies to moze tutaj...mam 99% czarnych, ewent szarych maz namawia mnie na kolorowe (najlepiej czerw ale za odwazne raczej). Nie wiem sama... Aha i link do aukcji gdzie je chce zamowić : http://allegro.pl/spodnie-legginsy-rurki-kolo ry-rozmiar-xl-i2354533894.html to nie reklama jakby co, tylko porada dla mnie

Gość drybling
tylko cieliste :)

Gość jakie portki???
Nie ma takiego koloru... Sa te, które są w opisie aukcji - to tak dla niezorientowanych ;)

Te legginsy nie podobają mi się WCALE, w życiu nie brałabym legginsów z kieszeniami i tym czymś z przodu co udaje miejsce na suwak - legginsy mają idealnie się dopasowywać, a takie odznaczenia to tylko dla spodni, ale ok Twój wybór.. z koloru ja wybrałabym na pewno czerwony i chabrowy, zielony w sumie też ładny, grafit fajny no ale jak szukasz koloru to nie ma co doradzać grafitu ;)

Gość jakie portki???
Ale do takiej krótszej bluzki już niebardzo takie cos no nie? Chociaż przecież na 1szy rzut oka nie widac ze to leginsy, materiał ma byc dosc konkretny (grubszy, nieprzejrzysty) Mówicie ze tandenta? Hmm jestem w trakcie odchudzania i szkoda mi wydawac kasy na fajne dzinsy czy inny rodzaj ("choruję" na mietowe :P) a te sa co bt nie gadać tanie poprostu. Waga sie rusza wiec bezsensem bedzie kupowanie drogich. Chyba ze sie myle?

Gość jakie portki???
up

Gość ewdWED
weź jakie chcesz, ale do tego dłuższą bluzkę taką zakrywającą ten dziwny przód

W tesco miętowe i różowe spodnie rurki widziałam po 50zł 🖐️ To mi się po prostu nie podoba. Ni to do krótkiej bo jednak szmatka, ni do długiej bo nie "czyste". Nie wierzyłabym, że materiał nieprzejrzysty :) tzn no może np nie przepuszcza jako tako koloru np majtek ;) ale wszelkie kształty jak najbardziej - kolana, pewnie zarys pupy... ostatnio widziałam na mieście dziewczynę w jasnych takich legginsach i jak chodziła to tak śmiesznie jej się cień między rozchodzącymi pośladkami pojawiał, bez kitu każdy ze śmiechem na to patrzył. Idzie lato i teraz w galeriach wyprzedaż tego typu długich rzeczy, ostatnio w Re mierzyłam kolorowe legginsy długie i były chyba po 39zł, w NY to normalna cena za legginsy, ale takie za kolana akurat widziałam teraz - materiał był rewelacyjny. Sama mam długie z Zary i noszę nawet z odkrytą pupą bo są naprawdę grube ( ale nie jest w nich gorąco) i jeszcze jedne mam bardzo fajne ale nie pamiętam z jakiego sklepu, a chyba w koszu teraz leżą... polecam popatrzeć po sklepach bo teraz to wyprzedaże na to

Gość jakie portki???
Małablondynka - u mnie w tesco są nadal po 89 wiec dużo, poza tym przymierzałam z czystej ciekawosci i sa mi za krótkie jak pajac wygladam, ale dzieki za dokladny opis. Problem w tym, ze jakbym miala czas i mozliwosc chodzic po sklepach i poprzymierzac poszukac po wyprzedazach to nie musiałabym kupować na all.

Gość jakie portki???
Fakt, ładniejsze. Chyba je nawet ogladałam ale krótkie. Musiałabym miec no min te 82cm dł mierzonej od wewnatrz (od kroku), nie chce kolejnych 3/4 bo tych mam od groma (oczywiscie mialy byc dlugie niby ale mi sa krótkie). Jestem wysoka :(

A może takie coś? http://moda.allegro.pl/najtaniej-legginsy-spodnie-bryczesy-suwaczki-l-xl-i2367168158.html Pomarańczowe wymiatają Albo te ceglane http://moda.allegro.pl/legginsy-spodnie-bryczesy-suwaczki-l-xl-rude-i2423291828.html Psiocha trochę dziwnie wygląda, ale wydają mi się dużo lepsze od poprzednich jednak... no i w legginsach zawsze jakoś tak dziwnie się tam układa ;)