Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh

Jak uwolnić się od myśli samobójczych?

Polecane posty

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Ja też kiedyś byłam towarzyska. Wszystko się chyba zaczęło od tego, że po 8 latach rozpadł się mój związek, a do tego doszły problemy w pracy. Od czego u was się zaczęło?

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Ja o tym nie myślę, bo nie mam trądziku na dobrą sprawę a łzs.

Gość niewazne to
ja o izoteku mysle juz od 2 lat ale po pierwsze nie mam kasy a nie pracuje, po drugie musialabym isc do dermatologa i pokazac twarz i to co miesiac tak sie pokazywac a wiadomo izotek powoduje czesto wysyp i nie wyobrazam sobie wyjsc z domu z cala wysypana twarza

Gość kjdgfghg
Cera naczynkowa komplikuje leczenie trądziku. Tez mam naczynkową i musze uważać. Zazdroszcze ludziom pięknej cery. Przeciez twarz to podstawa - w trakcie rozmowy wszyscy na nia patrzą. Dlaczego trądzik musi być własnie na twarzy, a nie np. na brzuchu? Ja nie chcę być super pięknością, chcę czuć się normalnie, swobodnie. Osoba bez problemów na twarzy chyba tego nie zrozumie.

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Ja byłam raz u dermatologa, w tym lepszym okresie, ale w ogóle mi nie pomógł.

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Ja sama jeszcze dwa lata temu miałam idealną buzię, może nie piękną, ale czystą i gładką skórę. To chyba mnie jeszcze bardziej przytłacza. Ta myśl, że kiedyś było dobrze.

Gość kjdgfghg
A izotek nie zmniejszy łojotoku? Bo czytałam, że podczas kuracji zmnienia się struktura i funkcjonowanie skóry, przez co nie raguje ona w sposób patologiczny na nieprawidłową pracę narządów wewnętrznych. Ja boje sie izoteku (czytałam o różnych problemach, które nie mijały po odstawieniu leków). A z dugiej strony widziałam skórę osób, którym się kuracja udała. Cera jak z rekalmy.

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Dziewczyny ja idę. Spróbuję zasnąć. Odzywajcie się. Dobrej nocy

Gość niewazne to
ja mam jeszcze taka obsesje ze co chwile musze patrzec w lustro na ta swoja twarz, doslownie co 20 min jak nie czesciej i doszukuje sie czegos nowego, a jak jestem poza domem to nawet w szybach aut sie ogladam albo gdzie sie da

Gość kjdgfghg
Ja ciągle czekam, aż cera mi się poprawi, bo wtedy być może pójde do dermatologa. Wiem, że brzmi to śmiesznie, bo przeciez powinnam mu sie pokazać w najgorszym stanie. Wiecie o czym jeszcze myślałam? Żeby pójść w tapecie, ale zabrać ze sobą aparat ze zdjęciami twarzy bez podkładu. Tylko obaiwam się, że dermatolog tego nie zrozumie.

Gość kjdgfghg
Ok, dobranoc :) Ja jak juz zrobie makijaz i wyjdę z domu, to wolę nigdzie się nie przeglądać (bo gdy zobaczę, że wygądam gorzej niz myślałam, to od razu dopada mnie parszywy nastrój). Ja równiez idę spać - przynajmniej wtedy nie myślę o kłopotach. Dobranoc.

Gość Wy tak na serio?
Jak mozna nie wychodzic z domu bo ma sie blizny po tradziku?? Kupcie dobre kosmetyki albo zafundujcie sobie zabieg ich usuwania - a skad na to pieniadze? Trzeba pojsc do pracy ;)

Gość kuleczka :)
wygląd to 'tylko' 10% waszych problemow. polecam psychoterapie. nie uwierzycie jak te dwie sprawy sie lacza... ja mam atopowe zapalenie skory, wiec co nieci was rozumiem...:(

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Wy tak na serio chyba nie wiesz, co mówisz. Ja całe swoje oszczędności ( kilka tysięcy zł) wydałam na leczenie tego paskudztwa, a to nic nie pomogło. Pewnie masz super skórę, dlatego Ci się wydaje, że to jest takie proste.

Gość nifvjhgbgihfbgvhbvh
Mnie niestety wiele środków uczula, używam jedynie filtru brązującego, jak wychodzę. A tak praktycznie nie kryje, więc i tak wolę siedzieć w domq.

Gość Czarny_Rudzielec92
Dziołchy jesteście piękne :)

Gość rfofi
super sposob na docenienie zycia http://www.ogrish.tv/ poogladaj sobie wiesz, ze samobojstwo moze ci sie nie udac i przezyjesz reszte zycia jako roslinka lub bedziesz meczyc sie godzinami w bolach proszac o dobicie..

Gość anusek4
Hej ! Tez wiem co to znaczy nienawidzę swojej buzi wszystko bym oddała zeby pozbyć sie tych blizn. Ktoś kto tego nie przeżył nigdy tego nie zrozumie.