Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjj

czy mu to powiedzieć??

Polecane posty

Gość ajjjjj

miał zadzwonic nie zadzwonił...nawet nie wysłał sms-a.... jak facetowi powiedzieć ,że chcę byc traktowana w w inny ...lepszy sposób aby się nie obraził....?

Gość żólty atrament
powiedz mu: Czekam na Ciebie, jestem bez majtek.

Gość yuiiop
chyba zacznę tak samo poniewierać kobietami a one będą się bały coś powiedzieć by mnie nie obrazić.

Gość ajjjjj
dzięki ...ale jak mu to powiedzieć,bo już raz mówiłam... czy może ma mnie w d... a może był zapracowany...? przecież jak komuś zależy to robi przyjemność i pamięta ....

Gość ostatni raz widziano
No i sama sobie odpowiadasz....

Gość ajjjjj
no nie rozumiem...to znaczy że ma mnie głęboko....? już sama nie wiem...

Gość na jaką literkę to twe
traktuj go tak jak on ciebie

Gość możetakmoże nie
@yuiiop 09:04 [zgłoś do usunięcia] yuiiop chyba zacznę tak samo poniewierać kobietami a one będą się bały coś powiedzieć by mnie nie obrazić. dosyć pokrętne to - chciałbyś być z kobietą, która nie czuje się z tobą swobodnie i się ciebie boi?

Gość ostatni raz widziano
Jeśli facetowi zależy, to dziewczyna nie siedzi i nie zamartwia się, tak jak Ty, tylko jest szczęśliwa i kochana. A on ziemię przetrząśnie, i zrobi wszystko, żeby jej nieba przychylić. Moim zdaniem ma Cię głęboko w poważaniu...

Gość ajjjjj
jak ja się nie odzywam to on pisze ...czy jeszcze jego chcę....? co mam zrobić aby to w końcu zrozumiał...? nie odzywać się???

Gość ajjjjj
jesteśmy juz baaaaardzo dorosymi ludzmi tylko to on na poczatku mówił o stałym zwiazku..... a po drugie jest zapracowany ale nie wieżę ,że nie ma minuty...na sms-a

Gość strelicjapappawia
Ty chyba nieuleczalny przypadek jesteś, więc szkoda do Ciebie gadać.

Gość ajjjjj
no właśnie....ja kocham za bardzo.... i potrzebuję wstrząsu

ja mam podobny problem do ciebie...tyle ze my jako znajomi..z czasem do mnie sie odzywa..ja nigdy pierwsza do niego nie pisze..no chyba ze tylko raz napisalam do niego pierwsza..tyle ze on odzywa sie wtedy kiedy ja nie mam czasu,nie moge to on juz na mnie sie obraza bo nie chce z nim sie spotkac a ja mu jasno tlumacze a ten nie rozumie..czasami sie widzimy to tylko czesc i tyle..takze jak sie nie odzywa to moze go olej..ja tak robie..i mysle:a niech sie tam obraza..

Gość ajjjjj
dzięki za radę ....powoli się do tego przygotowuję... tylko jak mu to powiedzieć?

Gość ajjjjj
proszę o wypowiedzi....

nie wiem czy jest sens mu powiedziec bo zapewne sie wkurzy i obrazi sie na ciebie..ja tak mialam ze mysmy sie umawiali tako spotkac sie,pogadac a on wystawil mnie do wiatru..nawet ani esa ze sluchaj nie spotkamy sie bo mam inne plany i czy mozemy innym razem..takze ja nie widze sensu zeby mu powiedziec..musisz pokazac ze ciebie to tak jakby nie rusza..jak on mnie olewa to ja tez tak robie i udaje ze nic nie wiem czy cos takiego..

Gość ajjjjj
dzięki za odp. będzie to dla mnie trudne bo sie zaangażowałam ,a jestem uczuciowa kobieta..... cholera.... przyjechał z urlopu i mówił że się stęsknił....a nie dąży do spotkania....nie rozumiem jego

no ja tez na poczatku nie moglam zrozumiec ale potem juz zrozumialam..tacy sa faceci..tylko obiecanki cacanki i co z tego wychodzi?.. g*wno powiem za przeproszeniem..

Gość ajjjjj
ha ha ....dziękuję ;)

Gość on mnie ma w poważaniu
załozyłam podobny temat:-) niestety widze ze jestes w podobej sytuacji i chyba nie pozostaje nam nic innego jak pogodzic się z faktem ze faceci o ktyorych piszemy maja nas w dupie. moj tez wszytsko pieknie cacy rpzed spotkaniem a teraz mimo ze utrzymuje kontakt to widac ze to juz nie ejst to co wczesniej. Postanowilam ze przestane sie do niego odzywac i zobaczymy co zrobi. Minely dwa dni a on nawet nie spytal czemu milcze. Dla mnie to ajsny komunikat. Facet ktory jest zainteresowany kobieta tak nie robi. Ten twoj wykreca sie pracą a to tez bzdura. Co to za problem odezwac sie do kogos i poswiecic mu 5 minut?? nie łudz się , ja juz tez sie nie łudzę

a wy ile sie znacie , ile razy spotkaliscie sie?

Gość ajjjjj
dzięki za wpis... Masz rację że na poczatku wszystko jest pięknie ....jak to on powiedział że jest takie świeże... ale moje pytanie brzmi .... czy zrywac ta znajomość skoro on nie robi tego co mi sprawia przyjemność...?

ale ile sie znacie? ile razy spotkaliscie sie?

Gość ajjjjj
znamy się od 10 miesięcy spotykamy sie raz w tyg. przeważnie gdzieś jedziemy albo do hotelu....tak sie zastanawiam czy jemu chodzi tylko o seks ...? tylko jak to wybadać????

Gość możetakmoże nie
normalnie - powiedz, ze trzy razy że nie mazochoty i zobaczysz jego reakce - albo jej brak bo zniknie na dobreL) pozdrawiam

Gość ajjjjj
powiem tak...jak nie masz ochoty się ze mna widywać to możemy wcale się nie kontaktowć.... dzięki za podpowiedz

Gość ajjjjj
ale jak sprawdzić faceta czy zależy mu tylko na seksie ???

10 miesiecy i ty masz takie watpliwosci???? dziewczyno olej go w takimr razie. Myslalam ze to poczatek waszej znajomosci ale w tym przypadku nie powinno miec miejsca takie zachowanie i wykrecanie sie brakiem czasu. jezeli nie jestes szczesliwa, czujesz sie zaniedbywana to odpusc sobie

Gość ajjjjj
właśnie takich rad mi trzeba....bo nie chce to wszystko do mnie dotrzeć !!! dzięki,jak sprawdzic czy jest ze mna tylko dla seksu? oto jest pytanie...