Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnik

7 latka robi kupe i skika w majtki

Polecane posty

Gość Jakub Kuberka

A  mój  brat  ma  5 lat   i   też  tak  mu  się  zdarzyło  kiedyś  jak  był  dwuipółletnim  chłopcem.   Teraz  nie  ma  już  z  tym  w  ogóle  problemu.  Od  7 miesięcy  zaczął  się  normalnie  załatwiać  na  kiblu  XD  

Gość Jakub Kuberka

Mój  Szymon  teraz  robi  takie  ogromne  kupy   że  jak  zobaczyłem  to  cała  rodzina  była  w   siódmym niebie.  Teraz  chodzi  do  przedszkola   i   zdarzało  mu  się  chyba  z  3 miesiące  temu  bodajże  to  była   końcówka  października  robić  kupę  w  majtki   i   pamiętam  jak  z  moim  drugim  bratem  4-letnim  Oliwierem  przyszli  z  przedszkola  to  cali  śmierdzieli  jeszcze  wtedy  mieliśmy  remont  w  domu.  Niech pani  spróbuje  przeczytać  taką  książkę  co  zrobić  gdy  moje  dziecko  nie  chce  robić  kupy  i  siku  tam  gdzie  trzeba.  Polecam  moi  rodzice  to  czytali.  Ta  książka  się  nazywa  ''Mamo ja chcę kupę''   i  tam  jest  wszystko  opisane  właśnie  o   brudzeniu  do  majtek  ,  robieniu  kupki  na  podłogę  przez  dziecko  ,  o  tym  że  dziecko  nie  chce  na  sedes.  Polecam  fajna  książka.  Można  ją  znaleźć  w  internecie.   Niech pani  sobie  poczyta   i   pani  będzie  wiedziała  o  co   chodzi