Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swenvson

URLOP

Polecane posty

Gość Swenvson

Witam wszystkich mam prośbę o opinię. Właśnie zakończyłem 8 letni związek ze swoją narzeczona. Chce się gdzieś wyrwać na jakiś urlop zagraniczny ale samemu głupio a czasem kogoś mogą dokwaterować. Zastanawiam się czy warto zaproponować koleżance z pracy taki wspólny wyjazd. Znam ja ponad 5 lat dobrze się dogadujemy i lubimy razem współpracować. Chcę jej zaproponować wspólny wypad ale nic więcej, tzn. każdy płaci za siebie, każdy ma oddzielne łóżko i pokój w apartamencie. Teraz prosiłbym was o opinie co myślicie o takim układzie ?

Gość Swenvson
obrócę w żart pytająć " ...i nie zimno Ci ?" nie mam ochoty niczego zaczynac lubie ją i dobrze się z nią współpracuje. nie zamierzam tego psuć

Gość Swenvson
do biedronki Koledzy abo żonaci i mają dzieci albo juz po urlopach

jeśli koleżnka nie jest w żadnym związku, możesez jej zaproponowac taki wyjazd najwyżej sie nie zgodzi ale myślę, że jak sie lubicie i zna Twoje dobre zamiary, to jest szansa, że będziesz miec towarzystwo urlopowe :)

Gość Swenvson
Aha jest jeden kolega, lubi facetow, ale mi to nie przeszkadza

Gość Swenvson
Koleżanka jest wolna od dłuższego czasu. jest jeszcze kilka innych koleżanek ale większość zaręczona lub mężatki wiec odpada. Nie chce nic zaczynać na napewno nie wcześniej niż za rok

Gość HLAPTASKARA
autorze, a co zrobisz jak zobaczysz ta kolezanke ? zwalisz go ? poczekasz az opadnie ? pokazesz go kolezance ? wlozysz kolezance do pipki ?

jak tak, to nie ma co czekac, żeby dziewczyna nie porobiła sobie innych planów na wakacje powodzenia życzę :)

Gość sffsdgfgdfgdfgsd
No dajcie spokój! Jasne, że zapytaj! Dlaczego nie? Kobiety na kafe są troszkę dziwne. Co Wy przyjaciół nie macie? Ja mam chłopaków przyjaciół i jeśli zapytałby mnie o taki wyjazd to jedyne co bym pomyślała, to zrobiłoby mi się strasznie miło, że o mnie pomyślał i pewnie bym pojechała nie mając w głownie nic a nic związanego ze stroną cielesną. Ale tu kobiety są zakompleksione, kury domowe które uważają, że to już oh i ah wielki podryw i jak można, "ja bym się źle czuła"- bo już widać o czym myślisz! Żałosne. Zgrywacie porządne cnotki a pierwsza myśl to seks. Współczuje Wam serdecznie!

Gość Swenvson
widzialem ją raz na golasa, wstydze sie jej powiedziec ze czekam na loda bo nie chce dostać w pysk jak mam sie zachowac ? bo naprawde chce ja rozdziewiczyc ona ma 20 lat a ja 46

Oczywiście ze mam na nią ochote, a jej palenie wcale mi nie przeszkadza. Marze o tym zeby moj siusiak znalazl sie w jej buzi zaczerniłem

nie przepraszaj, to kafe, podszywy sa na porządku dziennym a masz już wymyslone, gdzie byś chcial jechać? bo dziewczyna musi wiedziec mniej więcej i jakie koszty by ponosiła, bo może np. ja nie stac? albo chcesz w góry, a ona nie lubi? najpierw się zastanów, gdzie chcesz jechac i jakie to mniej więcej koszty, żebyś mógł jej coś konkretnego powiedzieć

Gość chujstano sronaldo
a niech jedzie sam i to jak najszybciej i niech przynudza sobie tam gdzie jedzie najlepiej do końca swych dni

Gość kmukmu
chyba się jednak nie zarejestrowałeś,... ale co tam! po postach widać który to Ty :)

Urlop to wyjątkowy czas, kiedy chce się uciec od wszystkich trosk, które nas mniej lub bardziej dotykają. Dlatego warto udać się w miejsce, w którym mamy pewność, że uda nam się idealnie odpocząć. Polecam więc świetny ośrodek SPA w Jastrzębiej Górze - Primavera, gdzie zabiegi relaksujące i rehabilitacyjne pomogą nam porządnie odreagować.

Gość Mirek353
Urlop świetna sprawa i myślę że koleżanka na pewno się zgodzi. A gdzie się w ogóle wybieracie ? Ja byłem ze znajomymi w Berlinie, nie dawno wróciliśmy. Udało nam się na tej stronie http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/niemcy/berlin/hotel-berlin.htm znaleźć niedrogi nocleg. Poszaleliśmy po klubach, zwiedziliśmy miasto. Byliśmy tam tylko tydzień ale było warto.

Gość Sali88
A czemu by nie ? ja z koleżanką z pracy, byłem ostatnio na urlopie w tym hotelu http://www.hotelstbruno.pl/ Każdy z nas miał oddzielny pokój i każdy płacił za siebie, tyle że razem zwiedziliśmy okolice, jedliśmy posiłki i spędzaliśmy czas. ja nie widze w tym nic niestosownego. Przecież jesteśmy dorośli.