Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadźka od jaćwingów

Sama już nie wiem na kogo głosować

Polecane posty

Gość jadźka od jaćwingów

Sami powiedzcie bo juz zgłupieć można. PIS to parobki rydzyka, do tego mocno ograniczają wolność i swobody seksualne, najchętniej paliliby na stosie każdą niedziewicę bez ślubu, partia bez programu na przyszłość, żyjąca tylko z afer, ciagle pokrzywdzeni. PO to z kolei przykład partii która nie wie czy robić coś jeszcze dla Polski czy iść w ślady Putina. Wiele razy wykazali się skrajną bezczelnością i dwulicowością. Dobry PR pozwala im trzymać się przy władzy. Przejdźmy dalej. PSL czyli patria która istnieje tylko po to żeby bronić przed lidkiwdacją krusu. SLD po powrocie największego śmiecia Millera umoczonego w setki afer na pewno nie będzie przeze mnie brana pod uwagę. Tak więc jedyną partią na którą mogę oddać głos to Ruch Palikota. Póki co trzymają się programu, robią to co obiecali, osobiście pasuje mi walka z czarną mafią, przydałoby się też trochę tolerancji w naszym kraju. Na jakie partie wg was warto zagłosować i dlaczego.

Gość Swenvson
na PZPR

Gość wyrwidąb
Czym się różni palikot od po? Ruch palikota to partia satelicka PO

Gość jadźka od jaćwingów
niby skąd? po czym wnosisz?

Gość jadźka od jaćwingów
szkoda, że nie mogę sobie kupić mózgu, jestem gotowa przeznaczyć na ten zakup dorobek mojego życia :(

Gość wyrwidąb
Chodzi o to, żeby zebrać głosy tych, którzy zrazili się do PO. O nic więcej. De facto głosy zostają i tak u nich. A Palikot jeszcze kilka lat temu był wydawcą Ozonu (pismo uznawane za ortodoksyjno katolickie). Potem Po, potem przeciwko kościolowi, teraz niby przeciwko PO. Taka chorągiewka polityczna.

Gość PO to złodzieje
PO = agentura Berlina i Tel Awiwu, służą też Waszyngtonowi, interesuje ich krecenie lodow, mają poparcie lokalnych Żydów (Gazeta Wyborcza, TVN) a ich ideologie obnażyły nagrania z Beatą Sawicka, Chlebowskim i Piesiewiczem. To bansa złodzieji i sprzedawczyków o mentalu komunistów z PRL którzy służyli Moskwie w zamian za stanowiska w Polsce Ludowej PiS = agentura taka sama jak PO z ta róznicą że mają za zadanie zagospodarowac "elektorat narodowy". Lech Kaczyński co roku jeździl do Izraela, częsciej znacznie niż do Katynia, popierał integracje z UE i był spolegliwy wobec USA (tarcza, Afganistan, łupki) PO i PIS to jak republikanie i demokraci w USA, niczym sie nie różnia poza pierdołami w rodzaju tolerancja dla gejów, ale jesli chodzi o poparcie dla Tel Awiwu, koropracje, baknki to jednym głosem spiewaja. ---------------- inne partie to przystawki dania głównego które zaserwowano Polakom, masz do wyboru żreć tą breję (głosowac na PO, PiS, Palikota, SLD) albo głodować, tudziez ywjechac z tego rządzonego przez agentówi złodziej kraju.

Gość jadźka od jaćwingów
a kto niby nie zmienia pogladaów z polityków? chyba kaczynski i macierewicz

Gość miss peggy
Wszystko tylko nie Palikot.Co za kretyni w ogóle na toto głosują?

Gość chujstano sronaldo
zagłosuj na mnie zakładam nową partie OBCIĄGAMY I OBLIZUJEMY

Gość 09876
Kora i jej sunia,obie najarane maryśkąTo je tłumaczy:D

Gość jadźka od jaćwingów
a co macie do zarzucenia palikotowi? oprócz tego że zmienił poglądy z katolickich na antykatolickie? w sumie to i tak lepiej niz tusk który przed wyborami wziął ślub kościelny żeby przypodobać się plebsowi

Gość zaraz przyjdę
Master ,weż się w garść i i nie wciskaj ludowi Partii Obłudy.Nie ma chyba nigdzie indziej bardziej bezideowych lemingów niż tu.

Gość zaraz przyjdę
Master ,weż się w garść i i nie wciskaj ludowi Partii Obłudy.Nie ma chyba nigdzie indziej bardziej bezideowych lemingów niż tu.