Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki moj dziwny przypadek

Nie wiem co sie dzieje :-(

Polecane posty

-Od 2-3dni bolą mnie sutki a dzis rano doszlo pieczenie lewej piersi promieniujące do sutka -ostatni okres mialam 3 maja,ale na ogół jest on nieregularny -ciaze bym wykluczyla,chociaz w granicach 31.05-1.06 mialam niezabezpieczony stosunek ale to niemozliwe. Co mi moze dolegac? Pomożcie prosze

"-ciaze bym wykluczyla,chociaz w granicach 31.05-1.06 mialam niezabezpieczony stosunek ale to niemozliwe. " Bo? Konsultowałaś z lekarzem nieregularne cykle?

Wiele razy bylam u lekarza,zapisywal mi luteine,robil badania,nawet usg wewnetrzne,fotografowal jajniki,robil cytologie a i tak nie znalazl przyczyny,uznal,ze to przez stres

Nie. Lekarz mowił,że jestem zdrowa i,że nie ma potrzeby.

To juz nie pierwszy raz z tak długim opóźnieniem ale pierwszy raz mam takie dziwne dolegliwosci :-(

Nie :-( napisze jak w ostatnim czasie miałam okres: 13styczen2011 12marzec2011 4wrzesień2011 3październik2011 3listopad 3grudzien 27grudzień 28styczeń2012 3maj2013

Gość autorko
wlasnie! wiesz kiedy masz dni plodne itp.? ja mialam ten sam problem tzn nieregularne cykle i doszlo do tego ze juz sama nie wiedzialam kiedy mam plodne. zlecil badania , wyslal do endokrynologa ale.... zaszlam w ciaze i tak samo jak ty twierdzilam ze to nie mozliwe idz do naprawde dobrego lekarza

3maj2012oczywiście,pomyliłam cyferkę

Nie wiem kiedy mam dni płodne,kiedy niepłodne,nawet nie wiem kiedy okresu sie spodziewać więc gdzie tu miejsce na ciąże...

Dziewczyno koniecznie zmień lekarza. Ginekolog-endokrynolog byłby może nawet lepszy. Możesz mieć cykle bezowulacyjne. Luteina tutaj nie pomoże, bo to tylko leczenie objawowe, a tu trzeba znaleźć przyczynę.

Gość autorko
hmm skoro nie wiesz kiedy masz dni plodne dlaczego twierdzisz ze nie mozesz byc w ciazy? jaka masz pewnosc ze wtedy jak sie kochalas nie mialas dni plodnych? zrob test

Nie wiem co robić,mieszkam w malutkim miasteczku i wogole tu jest dwoch lekarzy gin. Kupie test jak bedzie jedna kreska to dam sobie spokoj i tyle

Gość autorko
perwersja tobie zalezy bardziej niz autorce :D zgadzam sie z toba- takich rzeczy nie mozna zaniedbywac no coz nasza autorka za jakis czas bedzie autorka posta - "starania o dzidzie- efektow brak"

Raczej nie planuje. W sumie nawet mi na ręke tak rzadki okres bo mniej sie męcze bo jak juz mam to okropnie się wtedy leje. Martwią mnie tylko te bóle i pieczenie

Miesiączka jest po to, żeby złuszczała się śluzówka macicy. Różne rzeczy mogą się dziać, jeśli nie dzieje się to regularnie. 🖐️ Nie płacz potem.