Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inna1990

Czy może to byc ciąża proszę o wypowiedzi

Polecane posty

ostatnie 2-3 tyg czuje się osłabiona mam mdłości bak apetytu wogóle odstawiam jedzenie prawie nic niejem przez ostatnie dni. okres miałam 6 dni temu trwał on tylko 3 dni lecz od około roku często się zdaża że mam taki krótki. miałam nawet obfita miesiączke lecz tego 3 dnia mieliśmy impreze w domu i bardzo dużo wypiłam. Jak nigdy zle się czułam wymioty, biegunka. Zaniepokojiły mnie skurcze w pod brzuszu i niżej, nigdy czegoś takiego nie miałam. Nadal mam mdłości jestem senna i brak apetytu i zastanawiam się czy czasem nie jestem w ciązy ponieważ z partnerem nie zabezpieczamy się uważamy poprostu na dni płodne. proszę o rady

Gość ajjjj111111111
ZRÓB TEST

Gość wezyywiuu
czekaj...czytam z fusów mojej kaffe..hmm..widze..widze..takjestes w ciazy-bliznieta..nieee...trojaczki..:p wez sie kobieto ogarnij..jak nie jestes pewna zrob bete..test...a nie wymyslaj..skad mamy wiedziec czy jestes??? z monitora fludidy odczytac??

Nie wydaje mi sie zeby to byla ciaza, jak czytalam twoja wypowiedz to od razu pomyslalam, ze sie jakis wirus do ciebie doczepil. Moze to jelitowka? Mdlosci i biegunka pasuja