Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elag

co zrobić - kochnek

Polecane posty

Gość elag

miałam romans z żonatym mężczyną no ja tez żonata zakończylismy juz dawno ok roku od czasu do czasu tylko przyapdkowe spotkanei czy telefon co slychac po prostu zostalismy odbrymi znajomymi on zawsze mnie upominał wyajksuj rozmwoy na meilu cyz w telefonie nr a on co teraz mi mówi ze nie wylogował sie i zona zoabczyła jakąs wiadmosc ode mnie ech

Gość elag
miałm doła niesmaowitego bo niby wszystko zakocnzone a on ma wodmu kłopot w zasadzie to nie moj juz problem tylko nie iwem czy w takiej sytuacji dzownic czasami do niego tak zwyczajnie czy cłąkiem sobie odpuscic te znajomosc

Gość Barbara 29 lat
no to kiszka i smrodu sobie narobiłaś... Tak źle było ci w małżeństwie ? Dlaczego dałaś się wciągnąć w taki układ ?

Gość elag
lubie sie ruchać z żonatymi facetami , szczególnie takimi co maja małe dzieci podnieca mnie że jego zona w domu męczy się przy kołysce a ja mu daje d u py i kwiczę

Gość Barbara 29 lat
No seks ok ważny jest ale to mogłaś sobie znaleźć takiego bez rodziny i mieć przynajmniej tutaj czyste sumienie..

Gość elag
podszywie zymykaj mch moz e znudów chiałam odmiany to nie był tylko skes to taka przyjaźn

Gość elag
to on mnie znalazł a ja jakos si etak poddałam ale zkaończylismy ten układ