Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawberrysorbet

na weselu będzie jego była. jak się zachować?

Polecane posty

Gość strawberrysorbet

W przyszłą sobotę idę na wesele i będzie tam była mojego chłopaka. Trochę się tego obawiam, nie wiem jak zachowywać się przez całą imprezę. Unikać jej, nie patrzyć i udawać jakby jej nie było? Sytuacja jest tym trudniejsza , że ona jest siostrą panny młodej, a pan młody to brat mojego chłopaka ( bracia byli zwiazani z dwoma siostrami). Pewnie będę ją spotykać na rodzinnych uroczystosciach, urodzinach itd. Jak się zachowywać w yakich sytuacjach?

To zalezy z jakiego powodu sie rozstali. Jesli on ja zdradzil z Toba, to miejcie troche przyzwoitosci i nie idzcie na wesele

Gość nijak - to jej będzie niezręcz
nie, bo jest tylko byłą :)

Gość ja jestem bezrobotny
Idźcie razem na pięterko i pobzykajcie się w trójkącie. Spełnisz wtedy marzenia swojego faceta, będzie mógł porównać byłą do obecnej na żywo.

Gość kamila223
powiem Ci ze odwazna jestes, ja bym psychcznie nie dala rady tam isc

no jak sie zachowac?? normalnie..kulturalnie no i popieram poprzedni post..jeszcze zalezy z jakiego powodu sie rozstali..

Jak rozstali sie normalnie i bez zalu, to jakie ma znaczenie czy to byla faceta, czy ktokolwiek inny? Normalnie, zachowuj sie jak do kazdej innej obcej osoby, ktora zna Twoj facet

Gość MamaMiaOleDoole
Byłam w identycznej sytuacji! Byliśmy na weselu naszego kolegi. Była dziewczyna Mojego Męża to siostra Pana Młodego i swiadkowa. Okazało sie ze było sympatycznie. Nawet chwile popilnowała naszej córeczki (3 miesiace) zebysmy mogli zatańczyc. Normalnie ją traktuj, jak nowo poznana osobe i juz.

Gość gdgbc
nic nie zalezy bo to JEGO brat. wiec i tak ida i koniec. olej temat i sie baw dobrze:)

Mam taką samą sytuację- tylko mój były jest bratem przyrodnim mojego szwagra :( My się zachowujemy normalnie "cześć, cześć", nie trzeba sobie padać w ramiona, ale też nie ma co udawać, że się kogoś nie widzi.

Gość taka_prawda
Bądź pewna siebie, uśmiechnieta i czarująca... nie pokazuj w żaden sposób, że Cie to rusza, bo ona bedzie miala satysfakcje To ona ma sie martwic, że przyszłas na impreze a nie na odwrót :)

Ale też nie ma co na siłę urządzać demonstracji, dawać czy nie dawać komuś satysfakcji- było minęło, on ma Ciebie, tamta też pewnie będzie z kimś- zachowujcie się jak dorośli i cieszcie się zabawą :)

Nie rozumiem tego strachu przed bylymi. Boicie sie porownan? Takie jestescie niedowartosciowane? Nie rozumiem takze tych gierek. Niby dlaczego byla ma sie martwic, ze przyszlyscie na impreze? Po co Wam kwasy w rodzinie? Ja sie z byla mojego bylego :D bardzo polubilysmy i utrzymujemy znajomosc do tej pory.

Gość strawberrysorbet
rozstali się 1,5 roku przed tym jak my się poznaliśmy. To mój chłopak jej nie chciał, ona 1,5 roku do niego wypisywała i chciała z nim być. Kiedy byliśmy już razem też do niego wypisywała. Później znalazła sobie kogoś i przez prawie 3 lata był spokój. Teraz coś słyszałam , że się wypytywała siostry mo jego chłopaka jaka jestem.

Gość klaudia1617
ty masz nad nią przewagę , ją bedzie skręcalo napewno z zazdrosci-a Ty badz pewna siebie, bawcie sie dobrze, bądz uśmiechnięta i szczęśliwa:)

Ojej, to najważniejsze, że z jego strony wszystko zakończone. A takie wypytywanie to może być zwykła ludzka ciekawość, Ty też pewnie jesteś ciekawa jaka ona jest. Baw się dobrze, a ją traktuj jak każdego innego weselnego gościa :) Nie pajacuj, nie szpanuj i nie próbuj na siłę czegoś udowodnić.

Gość oj lusik
klaudia1617 ty masz nad nią przewagę , ją bedzie skręcalo napewno z zazdrosci-a Ty badz pewna siebie, bawcie sie dobrze, bądz uśmiechnięta i szczęśliwa Jaką przewagę ? Skąd wiesz może eks jest np. ładniejsza. Już tak nie ubarwiaj. Ma być szczęśliwa i śmiechnięta? Na pokaz? Szczęśliwym się albo jest albo nie. Widać Ciebie też skręca z zazdrości podczas niektórych sytuacji skoro taka jestes obcykana i rady dajesz.... Tyle tutaj wpisów tzn. na forum, że facet jednak myśli o byłej. Więc co to da, że bieżąca będzie z siebie robić idiotkę. Do autorki - idź i po prostu bądź sobą i dobrze się baw. No i kultura osobista przede wszystkim.