Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bo tylko razkocha sie tak

stara mkilosc nie rdzewieje?

Polecane posty

Gość bo tylko razkocha sie tak

Boze dlaczego akurat teraz zapare tyg biore slub kocham mojego skarba nad zycie may wspaniala coreczke. ale jak mialam 18 zadawalam sie z takim jednym buntownik wrecz kryminalistanarkotyki i wg mama wszyscy mnie przrd nim ostrzegali ja glupia zakochan na zaboj trafil do wiezienia za pobicie dostal 3 lata strasznie ciepialam wytrzymalam pol roku zostawialm go on po czasie wyszedl na uprowocnienie wyroku... zaczal grozic ze jesli onj mnie nie moze miec nikt mnie nie bedzie mial grozil... balam sie dopiero wtedy sie przekonalam jakijest napraewde. ZAmkneli go spowrotem... wczoraj bedac na spacerze z corka go sspotkalm :(:( prosil abym poszla do niego na kawe serce mialam miekkie jak gabka nie poszlam chwile z nim gadalm na lawce balam ise go a on mnie tak prosil abym do niego wrocila ze bedziemy szczesliwa rodzina i wg pokocha mala jak swoja... nie wierze bo tacy ludzie sie nie zmieniaja... dlaczego musial sie pojawic akurat teraz paretyg pred miom slubem.,... nie kocham go zapomnialam a to spotkanie po co on sie pojawil namojej drodze :( przez to spotkanie nie mogeprzestac o tym myslec :(:( czy to ma byc jakis znak? czy tylko moj glupi pech :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować