Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzysta2011_92

Matura po 3 latach przerwy

Polecane posty

Gość Maturzysta2011_92

Kochani mam bardzo ważne, dla mnie, pytanie. w 2011 ZDAŁAM maturę. Polski pdst, Mat pdst i Ang Rozsz. Chciałabym zdać maturę jeszcze raz ale z zupełnie innych przedmiotów: Biol rozsz, MAt rozsz. Chem, rozsz, Fiz rozsz. Czy istnieje taka możliwość żebym zdała ją w 2014 r. ? Pamiętam jak nasza pani wice dyrektor mówiła nam że można "dozdawać" maturę przez kolejne 5 lat. Ale nie wiem czy trzeba ją zdawać co roku czy można po takiej przerwie. Ktoś się orientuje? Bardzo proszę o odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie :)

Gość nudy
a jak sie bedziesz uczyla ? lepiej zdaj te podstawy najpierw wiesz :)

Gość Maturzystka2011_92
No mi właśnie lepiej samej się uczyć. zaczęłam już, nakupywałam książek i się uczę, dobrze idzie . ale nie o to chodzi jak sie bede uczyć tylko czy CKE i szkoły pozwalają na coś takiego

Gość powiem i ja.....
zadzwoń do szkoły i tam dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie

Gość Maturzystka2011_92
właśnie aż boje się zadzwonić xD, nie wiem co usłyszę i chcę się przygotować na najgorsze albo na najlepsze i móc uczyć się dalej

Gość przegralemzycie,,,,
na huj ci te rozszerzenia?!! rozumiem jedno, na studia potrzebne. ale 3? watpie w twoj zapal, pewnie ci minie po tygodniu jak zobaczysz ile to pracy. matma to juz wogole, nie przeceniaj sie, ja sie uczylem rok do rozszerzenia z matmy i mialem z 60% a ty chcesz w 2 lata 3 roszerzenia, chyba cie pojebalo. dziecko fantazji.

Gość Maturzystka2011_92
chory jesteś... większość już umiem, i tak, potrzebne mi to na studia. przecież nie przerabiam od podstaw. ogarnij sie