Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EUROpejka w EURO

KTO WYGRA EURO waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość EUROpejka w EURO

Ja uważam, ze albo NIEMCY albo PORTUGALIA :)

POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dżamejka
Jamajka

Gość alebezedura
ja obstawiam Hiszpanię.

Gość ZnaFca futbolu
Jesli wystarczy motywacji i checi to Hiszpania jest poza zasiegiem. Jesli nie, to Niemcy oczywiscie:) Portugalia nigdy niczego nie osiągnie mając jednego wielkiego zawodnika i resztę przeciętniaków.

Gość MamaMiaOleDoole
Niemcy :)

Gość futbolomanka
Grecja :D :D :D

Gość Jacek placek
No największe szansę mają Niemcy raczej...szkoda. Szkoda Irlandii... Po tym co widziałem i słyszałem na żywo... szok... Trochę wstyd :-) ale normalnie się rozpłakałem... To są kibice! Chuj z wynikami-jesteśmy z Wami! A nie jak polaczki...reprezentacja wygrywa-wszyscy kochają piłkarzy, Smude... Przegrywają-większość na ich w dupie... Na szczęście w lidze polskiej są prawdziwi kibice.

Gość ZnaFca futbolu
W lidze polskiej sa przygłupy ,ktorzy maja w dupie druzyne, skupiajac sie glownie na oprawach, itp. zeby sie potem tasowac z innymi przyglupami z pozostalych klubow. Widziales pozegnanie reprezentacji w Warszawie? Tak jakby zostali mistrzami. Taka papke z mozgu potrafia zrobic media.

Gość Jacek placek
Pożegnania, pożegnania... Zawsze jeżeli przegrywamy w piłkę, czy siatkę-zawsze na końcu są takie sceny. Mnie się rozchodzi o atmosferę na meczu, ten doping mimo wszystko... Żadna drużyna na euro jeszcze nie miała nawet w najmniejszym stopniu czego podobnego jak reprezentacja Irlandii. I chyba nie byłeś nigdy na żadnym ligowym meczu w Polsce...

Gość SeksownaBrunetka1992
POLSKA

Gość Polacy czyli
Niemcy! :-D

Gość xaxakxmaxax
miałem nadzieje ze Chorwacja no ale odpadli ... Gracja wygra albo Niemcy. Kot wygra ten ćwierćfinał ten wygra Eurooo.

Gość ZnaFca futbolu
Wiem,co masz na mysli, bo wystarczy porownac atmosfere z meczow eliminacyjnych do poprzednich mistrzostw i te obecna na mistrzostwach. Nie pamietam abym kiedykolwiek siedzial na takim meczu. Tutaj mielismy popis ludzi ktorym przypadkowo udalo sie wylosowac bilety z kobietami, ktore wyczuly ze moga sie pokazac przed wieksza publika. Piszac o atmosferze ligowej mialem na mysli ,to,ze ona jest rownie zmienna jak gra danego zespołu.

Gość Jamtjgaj
Niemcy!od początku obstawiałam Deuchlandów..oczywiście były drugą opcją bo pierwszą to była Polska!