Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciliegia

Czego nauczył Was Tata ? prezenty na 23.

Polecane posty

Jak zwykle nie mam pojęcia co kupić Tacie 23. Skarpetki, krawaty, kapcie :P - to wszystko już było, macie jakieś pomysły :/ ?????>. Męczę się jak co roku..I wiecie, doszło do mnie info, że w tym roku, będzie na fb taka akcja, która ma działać tak ja ta o torebkach i stanikach ;) - w statusie dokańczamy zdanie: Nauczył mnie, że... mnie, m.in. tego, że siostrze się nie wyrywa i że to chłopak ma latać za mną a nie ja za nim :).

Gość mój Tato juz niestety
nie żyje:( ale był najwspanialszym Ojciem na swiecie:) Nauczył mnie szacunku do siebie i innych ludzi i umiejetności cieszenia się z życia pomimo wszystko....Kocham Cię Tatku...🌻

Gość nerxaa
Nie rozumiem postu autorki, a wy?

Gość polonistkaa
mnie nauczyl, jak otwierac piwo tym, co akurat ma sie pod reką :) najczesciel lyzka albo widelec a na powaznie do szacunku do ludzi, przyrody, zwierzat i Boga ale to ostatnie mu nie wyszlo NIE KUPUJCIE NIGDY SKARPET, KAPCI, KRAWATOW!!! to są znienawidzone przez mezczyzn prezenty, kupcie lepiej jakas flache, tylko np taka ktorej on sam by nie kupil bo jest droga albo jakis sprzet wedkarski czy jakies gadzety do samochodu

Gość qe12300
mnie tez niczego...