Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłooopotana

mam dosyć intymne pytanie dotyczące jelit....

Polecane posty

Gość Zakłooopotana

Najprawdopodobniej chodzi o pracę jelit. Chodzi o bliską mi osobę, czy ktoś będzie w stanie znać odpowiedź na takie pytanie: O czym może świadczyć zdarzające się sporadycznie nietrzymanie kału (w formie rzadkiej). Ta osoba ma od jakiegoś czasu z tym problem. Oprócz tego sporadyczne wzdęcia. Ta osoba zapisała się już do odpowiedniego lekarza i za parę tygodni idzie na wizytę i badanie, jednak pytam wcześniej może ktoś coś będzie wiedział. Nie ma żadnych objawów w postaci krwi w kale itp itd.

Gość fddfssdfsd
może złe żywienie? albo jakieś bakterie, czy tam pasożyty

Gość może to być
zespół jelita wrażliwego

Gość Zakłooopotana
Pytam poważnie i jeśli komuś nie pasuje niech nie wchodzi

Gość Zakłooopotana
Ta osoba ma 57 lat, co oznacza taki problem neurologiczny?

Gość bdseswe
pewnie żeś z laską anal uprawiał i rozpierdolił jej cały zwieracz 🖐️ nikt o tym oczywiście nie powiem bo na kafe jest jakieś stowarzyszenie obrońców anala ale takie są jego skutki 🖐️

nie znam się za bardzo na neurologii , jest to związane ze schorzeniami kręgosłupa i z uciskiem gałęzi nerwowych .. myć może będzie konieczna operacja

Gość Zakłooopotana
bdseswe bez komentarza

Gość Zakłooopotana
W życiu bym nie wpadła ana to, że to może być od kręgosłupa...badanie wszystko wykaże, tylko najgorsze jest to że się strasznie denerwuję :(:(

Gość Zakłooopotana
Nie wiem co to za badanie, podejrzewam że jakaś kolonoskopia albo coś w tym stylu, badanie odbytnicze w każdym razie.

Gość Zakłooopotana
To jest mi bardzo bliska osoba, nie będę tutaj pisała o konkretach, bo różni ludzie siedzą na tym forum. Ja sama leczę się na nerwicę i dosłownie odkąd wiem o tym badaniu i tych dolegliwościach to miejsca sobie nie mogę znaleźć. :O:O Nie wiem już co robić, boje się że o może być coś groźnego.

Gość Zakłooopotana
Oj postaram się, ale nie jest to takie proste.....przychodzi mi do głowy rak jelita grubego i po prostu od razu zaczynam płakać. W dodatku niedługo wyjeżdżam za granicę i nie będzie mnie tu na miejscu jak będzie to badanie itp.

Gość gość
nie histeryzuj biegunka to nie jest oznaka raka by podejrzewać raka trzeba by było więcej objawów: krew w stolcu, biegunki i zatwardzenia na zmianę, nagłe nieuzasadnione chudnięcie, anemia to że komuś zdarzyła się biegunka nie oznacza raka, równie dobrze mógł być to efekt uboczny jakiegoś leku lub zwykła niestrawność