Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hartusia

ubranka dla dziewczynki 56-98cm

Polecane posty

Gość Hartusia

Witam mam do sprzedania ubranka po mojej córeczce. Od dnia narodzin do rozmiaru 98. Ubranka w bardzo dobrym stanie. Zależy mi żeby sprzedać je w miarę szybko ponieważ bardzo mi zawadzają w szafie. A nie chce ich dawać do piwnicy bo już nie będą się do niczego nadawać. W moim domu się nie pali i nie ma zwierząt. Ubranka po jednym dziecku. W stanie BARDZO DOBRYM. Dla każdej chętnej mamusi a raczej córeczki, siostry, chrześnicy, bądź wnuczki dorzucę oczywiście jakieś gratisy typu. bajeczka na dvd maskotka. Najzwyczajniej w świecie mam tego wszystkiego za dużo a nie planuje przez nabliższe 5 lat mieć dzieci. Myślę że ceny nie są wygórowane i warto spojrzeć ;)) pozdrawiam Marta

Gość kfjkfjkdfj
Może i chętnie bym spojrzała ale nie ma zabardzo na co i jak.

Gość Hartusia
To mój pierwszy wpis na forum nie bardzo jestem obeznana;) proszę podać rozmiar i @ a ja pokaże co mam do zaoferowania;)

Gość Hartusia
Gość 12346Martinika
Ja jestem zainteresowana, mozesz podac wiecej zdjec?

Gość Hartusia
Napisz proszę do mnie na @ hartusia88@interia,pl o jakim przedziałem rozmiarowo wiekowy jesteś zainteresowana a odpisze z załączeniem zdjęć. pozdrawiam

Gość kaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
moj email karolaaa89wroc@wp.pl potrzebuje 98 na corke na kazda pore czapki buty 23, wszystko z ubranek:)

Gość Hartusia
Dobrze. Jutro wyśle na @ wszystko co mam do zaoferowania ubranka i buciki również.