Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitty2

Kochamy sie a za 3 dni bierze slub !!! pomocy !!!!!!!!!

Polecane posty

Moje zycie to dopiero koszmar.Kocham faceta ktory bierze slub za 3 dni jakas masakra.Mial dziewczyne od 3 lat od 2 spotykamy sie ze soba.Kocha mnie i to widac ale nie ma odwagi jej zostawic.Jak do tego dochodzi to ona go bierze na litosc ze sie zabije ze nie da sobie rady ma 29 lat i on mieknie.Jak powiedzial rodzicom ze nie jest szczesliwy to oni ze teraz jej nie moze tak zostawic.Ucieka od niej do mnie jak tylko moze w kazdej wolnej chwili jest ze mna nie z nia,do mnie dzwoni po kilka razy dziennie i prosi o pomoc dodam ze nasza znajomosc trwa ponad dwa lata.Nie zakonczylam tego bo on ciagle robil mi nadzieje ze bedziemy razem i prosil bym dala mu troche czasu a teraz w sobote slub.Ja nie wiem jak mam to zniesc.Kocham go i bardzo mi na nim zalezy ale ja nic nie moge z tym zrobic ..... jestem zalamana ciagle placze wszystko mi go przypomina.Kazde miejsce,moje mieszkanie.co robic ??

Kocha mnie i to widac ale nie ma odwagi jej zostawic ale z Ciebie kretynka. On Cie tylko rucha :)

Gość nioki
boże współczuje Ci!:/ ale masz JESZCZE 3 dni. przez 3 dni można wszystko odwołać i wyjechać na koniec świata. Historia piękna nawet na ksiązke się nadaje, ale jeżeli śie kochać to nie dopusc do tego. Myslicie obydwoje ze z tamta wezmie slub i bedzie wszystko tak jak do tej pory. Z drugiej strony facet tez jest jakas cipa skoro boi sie odejsc od tamtej. A ona w ogole wie twoim istnieniu?? kurde! ja napewno nie dopuscilabym do tego slubu

To wszystko to jakas masakra.Chcialam go zostawic ale on wciaz robil mi nadzieje i blagal zebym nie odchodzila.Ona nie wie o mnie. w sumie to jej zalezy najbardziej by wziela slub bo to wstyd zostac porzucona przed oltarzem tak mu mowi.Caly czas bije sie z myslami ze gdyby mnie naprawde kochal to by ja zostawil a nie bral tego pieprzonego slubu...

Gość ghrrrrrrrrrrr
przecież slubu nie bierze sie z dnia na dzień- duzo wczesniej wiedzialas co sie swięci, wiec mialaś czas, zeby reagowac, teraz to juz po ptakach a ten facet to swinia, chcialabys takiego faceta?

Gość tyeopa
a jesteś pewna, że ona ma takie podejście ( że go szantażuje, namawia, błaga...) ? może on to niezły cwaniak, wymyśla to wszystko, bo z nią będzie mu się fajnie żyło, a z tobą fajnie się seksi??

autorko nie bądz glupia- jakby cie kochal to by nie bral slubu z inna... dobrze mu z toba na boku... a ty glupia zaslepiona eh.... ja na twoim miejscu powiedzialabym jego przyszlej zonie a kolesia kopła w dupe !

Gość bandit4
jezeli nie prowo to chujowo

Gość prowo,prowo znam
ten styl pisania ...hahahahaha !

Gość dddddddd
a kiedy postanowili o dacie ślubu?