Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia Woźniak

Atrium 21 Zarządzanie nieruchomościami

Polecane posty

Gość izydorkownacki
Piękne, ładne słowa. Jak z broszurki :) Ciekawe tylko jak to w rzeczywistości będzie wyglądało. Bo póki co sam osobiście z Waszą firmą dobrych doświadczeń nie mam.

Gość Adam82waw
Firmy Molochy to najgorsza rzecz dla wspólnot . Tam nie liczy się dobro mieszkańca tylko tabelka w exel . Milion procedur i jeszcze więcej spychologii . Mam koleżankę gdzie Państwo zarządzacie ( Atrium) i tej wspaniałej ameryki nie ma .Budynek jest dość mocno zapuszczony co mówi i lewym zarządzie i administracji .

Gość Atrium 21
Szanowni Państwo, z uwagą śledzimy wszystkie opinie dotyczące naszej firmy pojawiające się w Internecie. Wiemy, że często takie nieoficjalne komunikaty mogą dostarczyć nam istotnych informacji na temat wrażeń i potrzeb Mieszkańców obiektów zarządzanych przez Atrium 21. Jesteśmy gotowi, by odpowiadać na pytania, wyjaśniać wątpliwości, a w razie potrzeby rozwiązywać problemy, jeśli takowe są sygnalizowane. Nie możemy jednak w żaden sposób odnieść się do takich publikacji jak zamieszczone tu dwa ostatnie wpisy – krytyczne opinie pozbawione konkretnych danych. Jeśli są Państwo naszymi Klientami lub nawet nie, lecz mają Państwo wiedzę na temat niedociągnięć czy potknięć naszej firmy, prosimy o mówienie o tym wprost. Naturalnie najlepiej byłoby, gdyby wszelkie wyrazy niezadowolenia były zgłaszane do nas bezpośrednio, ale jeśli wolą Państwo rozmowę na forum, to jesteśmy otwarci również na ten kanał komunikacji, pod warunkiem, że możemy rozmawiać merytorycznie o konkretnych problemach na konkretnych nieruchomości. Z wyrazami szacunku Atrium 21

Gość tamara611
Sprawdź firmę Progresline. Wspólnota mieszkaniowa w moim bloku korzysta z ich usług i nigdy nie było z nimi problemów ;)

Gość karla723
Ja nie korzystałam. Od kilku lat mieszkam na osiedlu, gdzie zarządzaniem zajmuje się firma Progresline i jestem z nich bardzo zadowolona

My z mężem kupiliśmy kilka lat temu mieszkanie na Ursynowie i osiedlem na którym mieszkamy opiekuje się zarządca z LemmonHouse. Osiedle jest dobrze zarządzanie, usterki są na bieżąco naprawiane, poza tym jest czysto i schludnie. Jak to się mówi "wszystko gra" :) Poza tym nasz zarządca jest otwarty na nowe technologie, które ułatwiają kontakt mieszkańcami ze wspólnotą - działa u nas specjalna platforma, do której mamy dostęp przez Internet. Są tam między innymi dokumenty wspólnoty, czy bieżące rozliczenia.

Gość ania_tarchomin
Co raz częściej pojawia się nazwa firmy Progresline, a wiecie, że to jedno i to samo co Atrium21? Dokładniej, to jedna ze spółek przywłaszczona przez CityService. Ale z tego co czytam, to większość z was ma problem chyba samym ze sobą :) jestem ciekawa, ile z was napisało o swoich negatywnych spostrzeniach do administratora wspólnoty, ba! albo czy sama wyszła z jakimś pomysłem? O, albo, że budynek jest w złym stanie technicznym? Czy to firma administrująca jest za to odpowiedzialna? Z tego co znam z mojego osiedla to nie, to wspałaniomyślny zarząd finalnie decyduje kogo wybrać. I z tego co widzę, to wybiera najtańszych, a te 5-10 zł miesięcznie więcej do czynszu, może pozwolić zaoszczędzić na awarie lub remonty w przyszłości. O atrium 21 się nie wypowiadam, ale to głównie zarząd jest od prowadzenia osiedla i od podejmowania słusznych decyzji. Ania

Gość gość
Zarząd naszej wspólnoty mieszkaniowej jest niesamowici sprawny i skuteczny. Dzieje się tak odkąd zarządzanie objęła firma www.adminion.pl. Potrafią gospodarować pieniędzmi uzyskanymi od lokatorów. Dbają o nasze wygody i starają się żeby dzieci miały miejsce do bezpiecznej zabawy.

Gość gośćGrażyna55
Nie zanm Atrium, ale szczerze polecam usługi Progresline. Najlepsza firma z jaką współpracowała nasza kamienica http://progresline.pl/#home

Gość gość
Bardzo dobrą firmą, która zajmuje się zarządzaniem nieruchomościami jest http://www.wronarentals.com/ Współpracuję z nimi od dawna I mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Warto się do nich zgłosić.

Gość gość
Ja nigdy nie korzystałem z usług tej firmy. Od wielu lat moim i nieruchomościami zarządza firma www.wspolnota-luban.pl. Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonywanej pracy więc mogę Ci ich polecić.

Gość gość
Atrium 21 polecam omijać szerokim lukiem. Totalna zlewka i amatorszczyzna jakich mało.

Gość Lidar opinie

Jakie macie doswiadczenie z firma Lidar (nieruchomosci, Warszawa)?

Jest u nas od kilku miesiecy i jestem bardzo rozczarowany. Mamy administratora Marcina. Moze inni pracownicy sa odpowiedzialni za to co robia. Ten zupełnie lekcewazy nasze sprawy.  Rece opadaja.