Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubblegumbitch

Jak wobec wszechobenych zdrad budować trwały związek?

Polecane posty

Facet, z którym wiązałam swoje nadzieje właśnie nawiązał romans z mężatką , twierdzi, ze to jego miłość "na całe życie" i właśnie jest na etapie rozp......nia jej małżeństwa. Oczywiście przy całkowitej akceptacji tej Pani. Póki co- mąż na razie jeszcze o tym nie wie. x i co, ból Ci dupę ściska, że jest NARESZCIE SZCZĘŚLIWY?

k***a x Bo zdrada zaczyna się w głowie. x jesteście takim rakiem, że ja piertolę! jak u Orwella, partia ostatecznie wdarła się do głowy człowieka i zaprowadziła posłuszeństwo, jesteście gównem totalitarnym.

Wszystko to kwestia moralnosci i checi przestrzegania zasad co tyczy sie obu stron. Procesy bilogiczne schodza na plan dalszy x nie piertol KŁAMSTW jebana hipokrytko, bo tak się okazuje, że inego faceta tknąć mi nie wolno, ale dla swojego mam być biologiczną dziwką, jak to możliwe, że z kolegą nie mogę się nawet pocałować, a partner może mnie ruchać w dupę, no jak, kurva, jak można być takim zjebem, żeby bronić monogamii, jeszcze rozumiem chrześcijańskiej, bo to Bóg wymyślił, ale nie! Wy chcecie mieć niewolnika dla siebie, a jak jest szczęśliwy z kimś innym to przestajece go kochać,. GÓWNO, GÓWNO każde uczucie monogama to kłamstwo i gówno

Gość gość
jak jest szczęśliwy z kimś innym to przestajece go kochać,. G****O, G****O każde uczucie monogama to kłamstwo i g****o x To dotyczy tylko niedojrzałych monogamistów. Dojrzały monogamista życzy swoim byłym szczęścia i kocha ich miłością bliźniego.

Gość gość
Bo jest monogamistą a Ty poligamistką. Swój musi trafić na swego. :)

Gość gość
Idz broken na ulice i daj ci/py do wyru/cha/nia bo pierd/olisz z tej abstynencji.

Gość Grażynienia
Na pewno da sie zbudować trwały związek, bez zdrad. Nie trzeba być od razu takim pesymistą. Mój pierwszy związek rozpadł się co prawda przez zdradę i długo nie mogłam nikomu zaufać. O zdradzie dowiedziałam się przypadkiem wynajmując agencję mb detektywi, którzy wtedy bardzo mi pomogli i przeprowadzili śledztwo bardzo dyskretnie. Teraz jestem już w drugim związku i da się!