Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gooosc

nerwica napady czerwonosci

Polecane posty

Gość gooosc

Witam mam 18 lat i chciałabnym sie komus wyzalic, bo na zywo nawet glupio mi o tym komukolwiek mówic oprocz chlopaka.;(( i z gory przepraszam za swoje dlugie wypociny.. eh to zaczne od tego, ze problem pojawil sie gdzies w styczniu jak zaczelam sobie wkerecac, ze jestem niby czerwona.. spojrzalam w lusterko bylam normalna i zamiast zapomniec to sie zaczelam bardziej nakrecac, to byla tragedia zaczelam wagarowac bo na lekcjach dostawalam jakis napadow ze sie zakrywalam itp ale teraz doszlo ze z nerwow juz na prawde dostaje wypiekow nie trwaja zbyt dlugo ale sie pojawiaja i najgorsze ze zaczynam marnowac sobie przez to zycie jestem na miescie to potrafie dostac ataku ktos na mnie spojrzy ja juz, ze sie patrzy, bo czerwona wogle boje sie czasami gdzies wyjsc , wczesniej sie opalalam bylo ok wiadomo najpierw troche czerwona a na drugi dzien brazowa teraz juz sie nawet nie opalam... nie ide na wesele z chlopakiem przez to, z nerwow zaczyna walic mi serce wogle to jakas panika jest i sie boje, ze to na moim zdrowiu tez moze sie odbic..nie wiem isc do psychiatry czy kupic jakies leki tylko jakie??? mial ktos podobny problem?? :((((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować