Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arabella8

Oczyszczanie energetyczne

Polecane posty

Gość moje zycie sie kończy ...
Witam, od jakiegos czasu przegladam takie "usługi" dostepne na Allegro-mam ogromne problemy-psychicznie sie wykańczam ale mam watpliwosci co do ich skutecznocci-moze to tylko nic nie dajace wyciaganie kasy od zdesperowanych ludzi?

ja potrzebuje takiej pomocy, rozpaczliwie-ale nie wiem od czego zaczać-nie mam pieniędzy

jest pani?

Faktycznie trzeba uważać na ludzi, którzy się na tym nie znają a wyciągają pieniądze i też dlatego Allegro bym nie polecała. Trzeba by było najpierw sprawdzić co u Pani powoduje to wykończenie psychiczne, niech Pani odezwie się do mnie na maila: arabellaa8@gmail.com , zobaczymy co da się z tym zrobić.

Gość fdgfgfh
przecież to jest smieszne, przeczytajcie to: przeprowadzenie rozwodu energetycznego * Jeśli jesteś zainteresowany/a co to takiego hak parapsychiczny lub rozwód energetyczny zachęcam do poszukania wpisu o tej tematyce, który znajduje się w archiwum z dnia 10 czerwca 2012. 5. Aktywowanie chromosomów młodości i witalności ( plus zmiana genetycznych programów starzenia się ) opis znajduje się w archiwum z dnia 16 czerwca 2012 6. Usuwanie promieniowania z ciała ( opis znajduje się w archiwum z dnia 16 czerwca 2012 ) 7. Uwolnienie wolno unoszących się wspomnień i myśli ( opis znajduje się w archiwum z dnia 16 czerwca 2012 ) 8. Uzdrowienie okresu prenatalnego ( opis znajduje się w archiwum z dnia 16 czerwca 2012 ) 9. Zesłanie Anioła by chronił i opiekował się daną osobą .. takich bzdur to ja dawno nie czytalam... ale jestem w stanie zrozumiec, ze kazdy szuka zarobku i wymysla takie niestworzone historie dlatego nie mnie ciebie oceniac, a jak są chetni... no coz, glupich nie sieją.

ja juz napisałam własnie komentarz na pani blogu, ale zaraz napisze wiadomośc na e-mail

Może dla Pana/Pani to śmieszne, choć nawet nie przeczytał Pan/Pani co to takiego, i skoro jest to AŻ tak śmieszne to proszę tam wcale nie zaglądać. A jest już dużo ludzi w Polsce którzy mają takie zdolności. A wyśmiewać proszę sobie swoje własne umiejętności.

nie moge wysłac wiadomości-pokazuje mi ,ze nie ma takiego adresu

chyba sie udało-prosze o kontakt

Dodam tylko że jest to blog dla ludzi zainteresowanych ezoteryką i zauważyłam że jednak jest to PANI. I powiem tyle,Pani " fdgfgfh" już dziękujemy.

Gość fdgfgfh
to nie zdolnosci, jestes na uslugach szatana, takie osoby jak Ty nie mają nic wspólnego z bogiem ani z jezusem. Czy Jezus brał pieniądze za to że uzdrawiał? a ciekawe ile ty sobie zyczysz? czy oplacasz urząd skarbowy czy tak na czarno?

Dodam tylko że jest to blog dla ludzi zainteresowanych ezoteryką i zauważyłam że jednak jest to PANI. I powiem tyle,Pani " fdgfgfh" już dziękujemy.

co to za Bóg, który nie widzi cierpienia-wole taka pomoc niz żadna

Gość fdgfgfh
ale tak jak pisalam, nie mnie ciebie oceniac, bo rozumiem ze jest bieda w kraju a trzeba miec co do garnka wlozyc, wiec zycze ci powodzenia!!!

Gość fdgfgfh
moje zycie sie kończy ...-> a co takiego sie dzieje w Twoim życiu, może zapytaj ludzi na forum, pomogą ci i doradzą za darmo.

chyba zartujesz-nie bede pytała na tym forum-mam zbyt duże problemy w zyciu by je tu opisywac i czytać jak robia tu ze mnie posmiewisko

A czy Pani pracuje za darmo? Skoro tak, to gratuluję, bo przede wszystkim trzeba się szanować i szanować swoją pracę. Oczywiście że z urzędem skarbowym jestem w "przyjaźni", poza tym nie jest Pani od tego żeby mnie rozliczać, od tego jest właśnie instytucja o której Pani wspomniała czyż nie? Temat jest skierowany dla ludzi którzy naprawdę potrzebują pomocy, a nie dla tych, którzy oceniają innych, a sami nie widzą jacy naprawdę są i co robią byle komuś dokopać, bo im się nie podoba co ktoś robi dobrego dla ludzi i chce im pomagać. Jaki tego wniosek? To właśnie w tej chwili jest Pani na usługach szatana.

Droga Pani fdgfgfh, wspomniała Pani że Pani nikogo nie ocenia, a wcześniej właśnie dokładnie to zrobiła! Proszę się sobie przyjrzeć, bo sama sobie Pani przeczy.

Gość fdgfgfh
cięzko nazwać takie coś pracą.... (hahaha Aktywowanie chromosomów młodości i witalności plus zmiana genetycznych programów starzenia się :D :D :D ) no ale dobrze juz nie bede sie klocic przeciez :)

pani Arabello prosze o pomoc

Jednak jest również taka praca, "a są na świecie rzeczy które nie śniły się filozofom" zachęcam Panią do poczytania mojego bloga, może akurat znajdzie coś Pani dla siebie, a decyzja co Pani o tym sądzi zawsze należy do Pani. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Mam 22 lata od dziecka musialam sie zajac sama soba. Przygotowywalam sie do zamaz pojscia, tylko ze poraz kolejny wszystko na mojej glowie, nie radziłam sobie, wszystko mnie przytlaczało, czasem zaczynałam wydzierac sie jak nie wiem co na mojego narzeczonego, rzucałam w niego szmatami, czasem mu mowiłam ze mam ochote wziąć auto i na pierwszym murze sie zatrzymac. Nie wiem co sie ze mna działo, ale widziałam że tak dalej być nie może i że potrzebuję pomocy. Koleżanka interesująca się magią poleciła mi rytuał oczyszczenia aury na stronie http://energiaduchowa.co.pl , choć nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy to spróbowałam. I okazało się że rzeczywiście uspokoiłam się wewnętrznie i przestałam być impulsywna. Choć wcześniej byłam sceptycznie nastawiona do magii, muszę przyznać że naprawdę mi to pomogło.

Gość Lidka12
Witam, jeśli chodzi o oczyszczanie energetyczne, to polecam z całego serca Horusa (tutaj macie mail do niego: totalneoczyszczenie@gmail.com); miałam trudną sytuację w życiu związaną z pracą i rodziną. Dzięki jego działaniom szybko pozbyłam się problemów zawodowych i zdrowotnych, pomimo, że podchodziłam do tego bardzo sceptycznie. Gorąco polecam bo warto! A tutaj macie link do jego strony: http://totalneoczyszczenie.wixsite.com/pozytywna-energia

Witam, polecam działania Horusa, bo sporo mi pomógł. Oczyścił aure oraz wyregulował czarkamy - przestałam mieć problemy ze snem i zniknęły koszmary, które nie dawały mi spać. Polecam jego usługi - konkretnie i na temat :). Tutaj macie link do jego strony i bloga - mega dużo przydatnych informacji i wskazówek :) https://totalneoczyszczenie.wixsite.com/oczyszczanieenergii/ciekawostki