Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arabella8

Oczyszczanie energetyczne

Polecane posty

Gość Larka12
Witam, też korzystałam z oczyszczania energetycznego oraz z rytuału finansowego. Super sprawa - polecam. Efekty są odczuwalne bardzo szybko.

Gość Larka12
Aha jeszcze jedno - Horus poza rytuałem oczyszczania oraz finansowym, przeprowadził też rytuał miłosny. Bardzo pomogło - w związku nastąpiła poprawa. Polecam Horus bo jest bardzo skuteczny. Pozdrawiam :)

Gość gość
Polecam Panią Olgę, pochodzi z Ukrainy, mieszka w Polsce. Na stałe gdzieś pod Łodzią, ale chyba jeździ po Polsce. Oczyszcza energetycznie domy, tereny, firmy, ludzi również. Jest w tym bardzo dobra. A co najważniejsze zabezpiecza wszystko po tym, żeby nic już się nie chwytało. U mnie oczyszczała firmę i dom. Mnie również. Uwielbiam ją i polecam z czystym sumieniem. www.szeptucha-wrozka.pl

Gość gość
Horus koszt oczyszczania totalnego 4000 zł, oczyszczenie domu 2500 zł. Można to zrobić taniej , facet naciąga naiwnych. Nie polecam.

Gość olkaaa

Polecam stronę http://energiaduchowa.pl

Gość Mariolkaaa
Dnia 1.12.2018 o 19:25, Gość gość napisał:

Horus koszt oczyszczania totalnego 4000 zł, oczyszczenie domu 2500 zł. Można to zrobić taniej , facet naciąga naiwnych. Nie polecam.

Fakt zgadza się ceny są dość wysokie. Jednak są i osoby, które wykonują takie rzeczy dużo drożej. Pewnie tyle ile osób, które tym się zajmują tyle różnych stawek.

Jednak pytanie czy równie skutecznie, jak Horus? 

Korzystałam i jestem zadowolona z jego usług. Jednak wiadomo - nie jest on jedyny i na pewno znajdzie się sporo osób, które zrobią to też dobrze i taniej. Ja akurat zaufałam jemu i bardzo mi pomógł.

Też wpłaciłam ustaloną kwotę w kilku częściach - nie było problemu.

Gość kamilakwasowska

ja zawsze wykonuje oczyszczanie u  wróżki alicji, jej usługa bynajmniej dizała. kilka arzy juz mi pomogła a pech zyciowy znikł..

jej strona to twitter.com/Alicja17412485