Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj byłam zamówić

Polecane posty

resztę mebli no i powiem krótko jakie baby są zazdrosne ,zamówiliśmy meble za niezłą sumkę w jednym sklepie ,oczywiście 2 ze sprzedających kleiły się do mojego męża on oczywiście zlał je na maksa aż mi ich się żal przez chwilkę zrobiło no ale materialistki niesamowite..jak tak można na oczach żony podrywać faceta:P bezczelność ,mój mąż przyjstojny ale żaden Di caprio no ale dla niektórych liczy się tylko zawartość portfela..żałosne.:) Oczywiście odwaliłam się dziś do sklepu szpile,spódniczka a jak to powiedział mąż"wieloryby ci zazdroszczą wszystkiego":).Może to trochę płytkie co na napisałam i mało spójne ,ale normalnie zastanwiamy się z mężem jak można być taką dziwką lecącą na kasę

Gość baralilla
za niezłą kasę to znaczy za ile?

Gość okolice Chełma/woj. lubelskie
hej jenka🖐️ jaka pogoda u Ciebie? u mnie gorąco jak na pustyni i duszno...:O

Gość ja pani wasza
nie pochlebiaj sobie

Gość baralilla
ależ ma znaczenie! jeden ma kuchnię za 10 tysięcy i uważa, że wydał kupę kasy, inny ma ją za 60 tysięcy. Moze ci się wydaje że posiadasz niezłą kasę?

Gość baralilla
ależ ma znaczenie! jeden ma kuchnię za 10 tysięcy i uważa, że wydał kupę kasy, inny ma ją za 60 tysięcy. Moze ci się wydaje że posiadasz niezłą kasę?

Gość ja pani wasza
jenny czy jestes w ciazy bo na tym zdjeciu to masz duzy brzuch

Gość Brylantowa dama ...
W sumie - jeśli mam być szczera - nie rozumiem dlaczego piszesz na forum jakiś fakt ze swojego życia, i nie zadajesz pytania. Rozumiem jeśli interesowałaby Cię ocena mebli i podałabyś linka, albo chciałabyś się poradzić, zapytać.... Ale Ty rzucasz jakiś fakt, opisujesz sytuację i nie wiadomo o co chodzi w Twojej wypowiedzi. Równie dobrze mogłabyś opisać sytuację analogiczną ze spożywczaka, że rzuciłaś dziś na taśmę drogą wędlinę i panie kasjerki zazdrościły, że Cię stać na coś więcej niż na kaszankę lub salceson. Tylko gdzie w tym wszystkim sens? Sprecyzuj się.

Gość MamaMiaOleDoole
A mozesz zdradzić sklep w jakim byłas? Jak sie nazywa?

Gość okolice Chełma/woj. lubelskie
po prostu jest zazdrosna i tyle. ma prawo być, bo to jest w końcu jej mąż. ja też walę gromy jak jakaś baba spogląda za długo na mojego męża:P

Gość dcvdvd
wiesz z wlasnej autopsji;)

Gość Brylantowa dama ...
Nie naigrywaj się z ludzi. A to, że kobiety są bezwzględnymi materialistkami to wiadomo od dawna. To wynika z kobiecej natury do usidlenia zaradnego samca, żeby mógł zadbać o samicę i młode :) I wiele kobiet dobrze wychodzi np. na rozbijaniu małżeństw, niestety. Niestety po Twoim wpisie wynika, że plasujesz się wśród tej niepochlebnej większości. Skoro sama prawdopodobnie nie pracujesz, a Twój mąż imponuje Ci zawartością portfela i podziwem wśród ekspedientek, nie różnisz się zbytnio od pań, którymi sama gardzisz. Bez urazy.

Nie zmienię tutaj już wizerunku i nie zalezy mi na tym ale ja i mąż doskonale wiemy że nie jestem ,nie byłam z nim nigdy dla pieniędzy i brzydzę się takimi paniami:P

Gość to co napisalas wszystko to
nieprawda:D oczywiście 2 ze sprzedających kleiły się do mojego męża - tak tak masz przystojnego męzą:D taki on przystojny jak Ty ładna:D:D:D on oczywiście zlał je na maksa aż mi ich się żal przez chwilkę zrobiło - a co miał zrobić, dać się podrywać przy Tobie? Udaje że jest grzeczny i inne go nie interesują, a tymczasem marzy o kimś kto ma pracę choćby pani w sklepie z meblami:D mój mąż przyjstojny ale żaden Di caprio - di Caprio wcale ale to wcale nie jest przystojny, wiec jak taki leonardo to dla Ciebie coś fajnego to już mamy obraz Twojego "przystojnego" męża:D Oczywiście odwaliłam się dziś do sklepu szpile,spódniczka - smutne ze żeby się dobrze czuć musisz spilki ubierać i całą resztę, a nie czujesz się dobrze sama ze sobą, nawet na wybieranie mebli tzreba się "odwalic" żeby się czuć przynajmniej cześciowo dobrze:D:D:D ŻAŁOSNE:D a jak to powiedział mąż"wieloryby ci zazdroszczą wszystkiego" - coś musi mówić żębyś wierzyła, że inne go nie obchodzą:D poza tym sama nie ejsteś jakaś szczupła, wiec nie rozumiem czemu mąż inne nazywa wielorybami:D chyba takie co mają 160cm wzrostu i 70 kg wagi - takie przy Tobie jedynie to wielobyby . Może to trochę płytkie co na napisałam i mało spójne - do tego się juz tu każdy przyzwyczaił ze nic co piszesz nie jest miłe, mądre ani nie płtkie, po prostu jesteś pustą dziewuchą:D ale normalnie zastanwiamy się z mężem jak można być taką dziwką lecącą na kasę - sama to powinnaś wiedzieć:D w końcu kiedyś jedna dzeiwczynka wpadła i mimo że nie kochała za bardzo tego kogoś, miała problemy osobiste została z tym kimś , zmusili się nawzajem do zwiazku dla dobra dzeicka no bo można teraz pisać, że się MA kasę, mimo żę się gówno robi i jest się załosnym obibokiem:D 🖐️

osz kurwa, ty babo jesteś durniejsza niż ustawa przewiduje :D w sklepach dostaje się kasę za obrót, więc jak zobaczyly, ze dużo zamówił to chciały mu wcisnąc więcej. Myślisz, że kleiły się do niego, bo chciały być jego kochankami? Nie oceniaj innych swoja miarą

Gość Natalina wawa
Nie wiedziałam że jesteś w ciąży.

Gość ja pani wasza
nie jest w ciazy tylko przytyla

Gość Natalina wawa
Jasne :) na tym zdj widać że ma ciążowy brzuch.

Gość Natalina wawa
Powiększyłam to zdj :) Z daleka na tym małym wyglądało na ciążowy brzuch, ale to sukienka i cień tak pada :classic_cool: