Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicka

dziecko kosztuje ale da się też oszczędniej

Polecane posty

Gość nie podam nicka

miałam 23 lata kiedy zaszłam w nieplanowaną ciązę ojciec dziecka powiedział że to nie jego dziecko i zrobił ze mnie dziwkę rodzina powiedziała że się wstydzi poszłam do domu samotnej matki myślałam o oddaniu dziecka do adopcji ale kiedy moja córka się urodziła nie mogłam tego zrobić przez pierwsze parę miesięcy miałam jedynie 43 zł rodzinnego na dziecko i to było wszystko co miałam napisałam ogłoszenie w internecie podając swoje imię i nazwisko oraz adres i dostałam tyle ubranek że przez 2 lata nic nie musialam kupować . dziecko pampersa miało tylko na noc a tak to prałam pieluchy tetrowe rok trwał proces o alimenty dostałam ich 200 zł a ojciec córki ich nie płacił zyłam z pieniedzy z opieki społecznej rodzice dawali dach nad głową i jedzenie dla nas nic więcej kiedy córka podrosła poszłam do pracy na pól etatu zarabiałam 526 zł nie płaciłam za mieszkanie bo mieszkałam z rodzicami ale ubranka leki ( córka chorowała raz w miesiącu) pózniej podręczniki buty słodycze zabawki koszty podróży to wszystko pokrywałam z swoich dochodów

Gość kasia mamunia
a po co jej facet do szczęścia? po co ci to wiedzieć i co to ma wspólnego z tematem? kobiety to są jednak wredne i ciekawe. Poradziłą sobie bez faceta i gratuluję!!!!