Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowana mammma

ilo metrowe macie mieszkania/domy, i czy się mieścicie w nich?

Polecane posty

Gość kgffffghghghxdfh
47m, 4 osoby, 2 gryzonie i pies. wchodzimy na styk;)

Gość poki co nie nasze
my narazie wynajmujemy, w planach zakup wiekszego. Wychowalam sie na 40m2, z rodzicami i siostra, spalismy wszyscy na poczatku w jednym pokoju, pozniej sie przenieslismy jak zaczelysmy dorastac. Jak mialam 10 lat przeprowadzilismy sie do domu, na gorze 3 duze sypialnie, na dole salon, lazienka i kuchnia. Bylo ok ale mama ma tendencje do zagracania :P jak juz wynioslam sie na swoje to najpierw mieszkalismy we 2 na 1 pokoju z kuchnia i lazienka, bylo ok chociaz ciasno ( w bloku na 4 pietrze, latem upaly niesamowite). Pozniej ok 60m, troche wiecej miejsca ale tez nie to. Nastepnie jakies 80, dwa pietra, dol caly otwarty oprocz kuchni a na gorze 2 sypialnie i lazienka. Teraz wprowadzilismy sie do domu marzen, ktory mam nadzieje kupimy, wybudowany w 2008r, ok 110m, na dole salon z kuchnia i lazienka, na gorze 3 sypialnie, wielka lazienka i garderoba. Mieszkamy juz w 3 plus kot. Nie czuje sie dobrze w malych mieszkaniach, ja musze miec przestrzen i miejsce, zeby pobyc sama tez ;)

Gość 3po3 i co?
50m - 2 pokoje,kuchnia,łazienka-3 osoby. Wystarcza w zupełności.

Gość 3po3 i co?
A i dodam,że wychowałam się w ogromnym domu z ogrodem i miałam pewne obiekcje idąc na taką klitkę do bloku ;) ale to wszystko kwestia dobrej organizacji przestrzeni.

Gość monia j.
mam coś około 50m.duży pokój który pełni rolę salonu,mniejszy dla synka,mały przedpokój,łazienka wąska i dość duża kuchnia,jasna.mieszkam w domu piętrowym,moja jest góra.

Gość hmm*hmm
72m2 3 osoby,4 pokoje i kuchnia i jest w sam raz;)

Gość życie to balanga
68 metrów, salon, sypialnia, garderoba, wielka kuchnia, osobno wc i kapielowy. Jak mieszkałem sam to było idealnie odkąd mieszkam z dziewczyna jest okropnie ciasno.

Gość Basia123456789
51m , 3 pokoje , 7 osób

Gość biały kwiatek
70 m 4 pokojowe duzy salon mieszkam z prawie mezem i psiurkiem:D 2 pokoj sypialnia 3 pokoj dla gosci gdyby nocowali a 4 taki silowy orbiterek rowerek bedziemy zmieniac na 3 pokoje bo jednak za duze:D