Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienasycona kiciusia

Co pomyśli facet, jeśli się z nim prześpię na 2. randce..?

Polecane posty

Gość Natasza^^
Kurcze dziewczyny jak to jest? Mój też stchórzył. Tak jak Twój Kacha. Aż nie mogłam w to uwierzyć a taki był zauroczony, pisał przecudne smsy o tym jak mocno tęskni jak bardzo chciałby być ze mną, przesyłał swoje zdjęcia, muzyczne dedykacje miłosne. Nie mogę o nim zapomnieć. Przestałam mu odpisywać po tym jak byłam w pobliżu jego miasta - nadarzyła się taka okazja a odległość duża - i mogliśmy się spotkać bo właśnie stchórzył.

Gość Natasza^^
Miało być, że nie mogliśmy się spotkać. Później przepraszał ale za mocno mnie zranił. Ech..

Gość japrzeczytałem
jamam szczęscie bo jestem nieładny pogadamy poczytany i już

Gość japrzeczytałem
a myślenie mnie boli kiedy głośno myślę

Gość japrzeczytałem
mój kolega dj ma lepsze wzięcie ale później muszą szulać tych dziewczyn po szfach

Gość japrzeczytałem
czemu nikt nie pisze chętnie przeczytam

Kacha --> no fakt, to jest jeden zasadniczy mankament.. :( Właśnie jestem po kolejnym weekendzie.. :) Nie chcę zapeszać :D

Gość kacha***
no i jak? dalej sielanka?:) u mnie poracha i u tchorza i u aktualnego - sznur i w las;]

Proszę Cę Kacha - nie załamuj się :) Napisz lepiej, co się stało - może Ci zrobi lepiej, a może po prostu ktoś spojrzy na to z boku i oceni, co jest nie tak.. :/ U nas - seks wciąż zarąbisty, kręci mnie niesamowicie ten facet, wystarczy, że mnie pocałuje, dotknie.. :) Miło nam się spędza czas, moje dziecko go polubiło. Ale nie wiem - boję się kimś wiązać na bardzo poważnie, chyba dobrze mi tak, jak jest - co jednak na przyszłość dobrze nie wróży :/

Gość kacha***
oj tam - od razu na przyszlosc:) poczekaj choc kilka miesiecy z aktualnym juz ok - to moja babskie schizy:)