Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaOna

Oferta pracy ul.Kazimierza Wielkiego 36/3 czy to oszustwo??

Polecane posty

Gość joannaOna

Witam, jak w temacie. Dziś znalazlam ogloszenie na gumtree.pl ze poszukuja sprzedawcow do hurtowni rtv, agd i byl tel 126336691 i zadzwonilam. Sekretarka powiedziala mi ze maja jeszcze kilka miejsc do hurtowni rtv agd i zapytala o wyksztalcenie i ile mam lat. Zapisala mnie jutro na rozmowe o 18 ul.Kaziemierza Wielkiego 36/3. A ja teraz wpisalam sobie ten nr tel w google i mi wyszlo ze to oszustwo bo zadna praca w hurtowni tylko akwizycja cyfry+.... W szoku jestem dlatego chcialabym sie upewnic bo tamte wypowiedzi na forach sa sprzed roku, dwoch a nawet trzech lat... Wiec nie wiem co mam myslec? Czy warto isc jutro na rozmowe czy okaze sie to faktycznie akwizycja?

Gość joannaOna
Dodam ze chodzi o oferte pracy w Krakowie na w.w.ulicy :)

wygląda na to że ściema i to od kilku lat 13:03 [zgłoś do usunięcia] Spokojna jestem Witam. Dzisiaj znowu robią zbiorową rekrutacje o 17:00. Firma Sevani (dawne Euroaction) ul. Kazimierza Wilekiego 36/3, Kraków - nie idźcie tam bo to oszmana. Co innego oferują przez telefon, a co innego na miejscu. I te żałosne naciąganie nieświadomych staruszek na Cyfrę+. Przecież to ludzkie pojęcie przechodzi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3656773&start=0

Gość dfsf
cyfra + ma tez magazyn ze sprzetem rtv mnóstwo moich znajomych tam pracowało jestes malo rozgarnieta

hej tez bylam dzisiaj na tej rozmowie w krakowie na kamierza wielkiego, o 18, no i zaproszono mnie jutro na dzien probny na 10:30 kazali sie schludnie ubrac bo to praca z klientem, poniewaz wyrazilam chec pracy na stanowisku sprzedawcy, to mowili ze dojeżdzaja do klientów i szkolenia ze sie odbywaja w firmie dwie godziny teori i reszta praktyki.. czy ktoś z was dostal jeszcze takie zaproszenie na jutro badz inny dzien? czy wy woleliscie prace w hurtowni? metkowani towarów itp? ja powiedzialam ze chce zostac sprzedawcą więc taką propozycje otrzymalam...

Gość Kamyktsw
Dzieki Bogu wszedlem na fora heheheh. Jutro mialem isc tam z swiadomoscia, ze moge dostac prace w hurtowni. Brak slow. Pozdrawiam.

Gość jns
Wita. dzisiaj dzwonilem na ta oferte jako pracownik fizyczny i mi powiedziala sekretarka ze jutro mam przywiez CV na ul kazimierza w 36/3 to jakas sciema???prosze o pilny kontakt na gg 45654564

Gość klaudia1234567890
Witam, Dziś o 12.30 miałam rozmowę w sprawie pracy w "hurtowni RTV/AGD" i powiem wam tak - gówno prawda! praca polega na telefonicznej sprzedaży NC+ TP i Orange ! szkoda że musiałam tam jechać, żeby dowiedzieć się jak ludzie potrafią być popier*

Gość gość
Nadal rekrutują. Jest 19 sierpnia 2013 i dodali dzisiaj ogłoszenie na Gumtree że poszukują dwóch pracowników. Poza tym widziałem już wcześniej ten numer na Gumtree, dlatego też zaskoczony byłem i sprawdziłem go w Google.

Gość gość
Czy oszustwo? hmmm no na pewno to ogłoszenie które oni umieścili nie wskazywało na to że chodzi o sprzedaż....... Praca biurowa to praca biurowa a nie siedzenie przy telefonie i sprzedawanie przez telefon telewizji. Taki rodzaj pracy ma już swoje określenie .... Nie warto iść (no chyba że ktoś jest bardzo zdesperowany) proponują 1000 zł + 10 zł od podpisanej umowy. Żal.......

Gość gość
Witam, miałem przyjemnośc spedzić tydzien w tej firmie, ogłosznie na gumtree bylo ze poszukuja sprzedawców do hurtowni a okazało sie to totalną fikcją... przyszedlem na dzien probny schludnie ubrany ,myślałem ze zabiorą mnei do sklepu i pokaża co i jak... okazało się ze ze sklepem to nie ma nic wspolnego... praca polegala na dzwoneiniu po ludziach z KSIĄZKI TELEFONICZNEJ!!!! i ciśniecie kitu , że sasiedzi maja problem z TV wiec czy oni tez nie maja... dzownienie trwalo od 9-14 potem wychodzilem w miasto do ludzi ktorych umowiles i wsciskaniu im kitu ze musza wymiec antene ( koszty byly rozne od 300 a nawet do 1000zł) bez sens dla Ciebie niby prowizja 20zł od każdej stówki... bylem tydzien i nie dziekuje pier...e takie naciaganie, praca w nienormowanych godzinach czyli idziesz na 8 i mozesz skonczyc nawet o 21.... Szczerze nie polecam ale co kto lubi.

Gość EDP
Dobrze, że odwiedziłem to forum bo jutro miałem iść na rozmowę, dokładnie to samo, obsługa klienta w hurtowni RTV, a na StreetView pod tym adresem zauważyłem, że Nka jest na wejściu, żadnej hurtowni RTV nie widać:P, od razu pomyślałem że coś to śmierdzi.