Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srednionara

Kobiety zawsze zaniżają liczbe swoich partnerów sexualnych

Polecane posty

Gość srednionara

bo nie chcą wyjść na szmaty.. a prawda jest taka, że każda choć troche atrakcyjna kobieta, która na brak narzekania nie narzeka i nie narzekała i ma już dajmy na to te 28 lat to ma sporo partnerów na swoim koncie... minimum 10 tak mnie to wkurwia, ze sobie nie zdajecie sprawy ze szmaty jebane nie muszą nic robic.. ze dla nich miec sex to jak dla mnie kupic piwo - taka sama trudnosc a my faceci? jak mamy juz kobiete to kurwa czujemy sie jakbysmy wygrali w totka , a dla kobiet to nic takiego bo ona wie, ze w razie co moze miec w kazdej chwili nastpnego.. jebane szmaty specjalnie zaniżają liczbe facetów aby nie wyjsc na kurwy a i tak są nimi !! ostatnio zarywałem do pewnej dziewczyny, ma raptem 21 lat, na początku nawet myslalem, ze to dziewica bo troche taka niesmiala, ale blizej ją poznalem i sie okazalo ze JUZ TERAZ miała około 5 facetów a do tego też zabawiala sie z kolezanką! no co za kurwa jebana! oczywiscie odrazu zakonczylem z nią kontakt..

czyli wedle twojej logiki gdyby facet mnie zostawił to kogo bym mnie poznała nowego facet od razu powinien uznać mnie za szmatę? Tylko dlatego, że mam zgrabne nogi i faceci się za mną oglądają?

Gość yuki-n
A faceci zawyżają. To już od dawna wiadome

Gość no nie wiem ja kiedys zawyzala
m, teraz podaje zgodnie z realem

Gość bestia ze wschoduu
/ A faceci zawyżają. To już od dawna wiadome / to logiczne.. dla faceta im wieksza liczba partnerek tym wieksza duma i wieksze ego prawda jest taka, ze faceci zawyżają a kobiety zaniżają :/ wiele bym dal aby trudnosc o sex byla wrecz odwrotna

Gość kolorowa panna
ja mam 25 i mialam okolo 20;P moj facet nie wie, zreszta nigdy nie pytal, ale i tak bym mu nie powiedziala prawdy;P on pewnie i tak mial wiecej;)

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
Kobiety chcą tylko piędzy i ogiera do seksu! Durni płodzi się najwięcej! Katoliczki grzeszą naibardziej! Ateistki są najinteligentniejsze und najseksowniejsze!

Gość do asiuuula207
kolorowa panna, a zdradzałaś go?

Gość Chcesz miec brzydka babe?
Kolejna desperatka/desperat. No trudno, ze cie nikt nie chce ruchac...

Gość do asiuuula207
Chcesz miec brzydka babe?, nie desperat, tylko może chce mieć porządną dziewczynę.

Gość Miliana23
masakra co za temat tak zazdrosć mam zawsze będziemy miały seks na zawołanie a ty nie!

do autora... co Ty masz za problem? skoro szukasz "czystej" dziewczyny to nikt Ci tego nie zabroni! po co w tak wulgarny sposób obrażać ludzi? przecież nikt nie każe Ci być z osobą która miała kilku partnerów! zastanów się o co Ci chodzi....

Gość linkin kark
babochlopa nade mna sie obrazil

Gość słodki smutek
bestia ze wschodu "wiele bym dal aby trudnosc o sex byla wrecz odwrotna" na szczęście jesteśmy w tej wygodnej sytuacji, że to nie my mamy trudności :P :P :P

Gość do kolorowa panna
porzadna to ty nie jestes

Gość kolorowa panna
kolorowa panna, a zdradzałaś go? Oczywiście, że tak miałam już tylu to czemu mam przestać szukać dalej wrażeń?