Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adorowana

przesadzam?

Polecane posty

Gość adorowana

jestem z facetem 2 lata. dostał pracę na euro, na ochronie. dobiera się tam osoby w pary, aby stały lub patrolowały. facet- dziewczyna. mojemu się trafiła jakaś M. codziennie spędzają ze sobą po 10 h. nie byłam zazdrosna, aż do momentu gdy nie zobaczyłam, że kiedy sie nie widzą, to piszą do siebie dużo smsów, na fb ona go oznaczyła na jakimś tam swoim zdjęciu... TYLKO jego. niby ona jest starsza od niego o 2 lata, jednak nie pokoi mnie to. nie przejmowałam się tą 'koleżanką' do momentu, gdy to chyba wyszło poza granice koleżenstwa... nie wystarczy im, że codziennie od 14 do 24 są razem obok siebie? przesadzam czy mam powód do zazdrości? rozmawialam z nim o tym, ale on to bagatelizuje, mówi że to koleżanka i że przesadzam.

Gość adorowana
może i masz rację ;> ale nie będe mu zaglądać w smsy, bo to nie fair.. a poza tym i tak ma blokade na telefonie haha wiec nie mogłabym zobaczyc czy flirtują czy nie

Gość adorowana
oby nie było co wychodzić :D ehehe

Gość adorowana
a inni jak sadza?

Gość enna
Mój też ostatnio w pracy poznał jakąś koleżankę. Nie dość, że spędza z nią 12 godzin to jeszcze ostatnio zaproponował jej, że może wpaść do niego skorzystać z czegoś tam. Na szczęście dziewczyna podziękowała :P Z tego co wiem to raczej nie smsują ze sobą, nie dzwonią do siebie itp. Mówi, że ona mu się nawet nie podoba, po prostu ją lubi to bo jedyna normalna osoba w pracy. Wkurzyłam się, że ją zaprosił... Czy tylko mi się wydaję, że jak ktoś jest w związku to nie umawia się sam na sam z koleżankami? :|

Gość enna
I też się zastanawiam czy nie przesadzam :D

Gość enna
A tak w ogóle to ile macie lat? Nie sugeruj się tym, że nic z tego nie będzie bo ona jest 2 lata starsza, ja też jestem starsza od mojego faceta 2 lata :P

Gość adorowana
ja 19, on 21 zaraz, ona 23

"Czy tylko mi się wydaję, że jak ktoś jest w związku to nie umawia się sam na sam z koleżankami?" Mozna sie umowic od czasu do czasu "na herbate", pogadac o pierdolach, to nie zbrodnia. Ale czesty i intensywny kontakt poza praca daje troche do myslenia;) lepiej trzymac reke na pulsie niz za 2 miesiace zakladac temat na kafeterii jak to zostalas oszukana;)

Gość enna
Masz racje Najmądrzejszy :) Co innego gdyby to była jakaś stara koleżanka, albo gdybym chociaż ją znała. A poznał sobie niedawno w pracy i się "polubili". Czy nie przesadzam? :P Już wczoraj powiedziałam mu co o tym myślę i chyba zakończyliśmy ten temat. Więcej się nie odważy zapraszać koleżankę :P

Gość nim2
Ja na przykład uwielbiam kolegów z pracy można się pośmiać pożartować nie to co z dziewczynami (same opierdalacze) po pracy zwykle piwko pijemy ostatnio z jednym wyskoczyłam do strefy kibica,ale to nie znaczy zaraz że puszczę kantem swojego faceta.Bardzo ich lubię i to wszystko.Mój facet to rozumie i nie robi mi awantur z tego powodu.

Gość adorowana
byłam dzisiaj odwiedzić mojego chłopaka na strefie kibica. postawili ich dziś wyjątkowo oddzielnie, on stał a ona się niedaleko przechadzała z jakąś inną dziewuchą. z koleżanką podeszłam do mojego chłopaka i zobaczyłam jak ta M. gapi się na nas i zaraz spuściła głowę w dół. nie wiem... zapaliła mi się lampka