Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AXCV

Mój ojciec związał się z moją koleżanką.

Polecane posty

Gość AXCV

Mam 18lat. Moi rodzice są po rozwodzie od 14lat. Ja mieszkam w domu z moim samotnym 39letnim ojcem. Mamy bardzo dobre relacje. Mama ułożyła sobie życie z kimś innym i mają razem dwójkę małych dzieci. W sobotę byłem u znajomych na grillu, taka mała impreza. Zwinąłem się na chatę szybciej niż przypuszczałem. Po powrocie do domu usłyszałem dziwne odgłosy z sypialni ojca. Drzwi były w połowie otwarte i zobaczyłem jak mój ojciec uprawia seks z moją 18letnią przyjaciółką! Ona jest dla mnie tylko dobrą przyjaciółką, nie łączy nas nic więcej. Ja mam swoją dziewczynę. Później tłumaczyli mi się, że są ze sobą od dłuższego czasu i myślą o sobie na poważnie! Nie chcieli mi mówić o swoim romansiku za wcześnie. Chcieli się sprawdzić przez jakiś czas jak im będzie ze sobą razem, a dopiero gdy będą pewni swoich uczuć chcieli mi o tym powiedzieć, żeby w razie co nie robić nie potrzebnie szumu. Nie potraktowałem ich poważnie. Wyśmiałem ojca, a przyjaciółce powiedziałem dużo ostrych słów. Ojciec się do mnie nie odzywa. Ja nie wiem co zrobić, nie umiem sobie tego poukładać, dla mnie to nie normalne!

Gość AXCV
moja przyjaciółka leżała na podłodze z noogami do góry a mój ojciec ruszał dupom jak królik a ona stękała i mówiła ;Kochany Zysiu, skarbie troche mi głupio że to widziałem :O

Gość AXCV
Ale bez podszywaczy.. :/

a co Ciebie obchodzi życie ojca, niech je sobie układa jak chce..nic Ci do tego, myślisz że skoro Twój ojciec ma już 39 lat to nie może sobie życia ułożyć ? nie ma pragnień i potrzeb ? Ty masz dziewczynę, Twoja mama nową rodzinę a co ojciec ma zostać sam? jak mu się chce pakować w związek z 18latką to jego sprawa, nic Ci do tego. oboje są dorośli

Gość jakjkjkjkjjk
Twoj ojciec ma DOPIERO 39 lat a nie JUZ 39 lat !!!!!! Uswiadom to sobie. Jesli nikogo nie krzywdza, to nie ma sprawy. fakt, dla Ciebie zaskoczenie, ale zycie jest zyciem i bez niespodzianek sie nie obejdzie. Ta i tak jeszcze nie jest najgorsza :).

Gość wyrwidąb
Ja mieli ślub kościelny to nie ma czegoś takiego jak rozwód.

Gość AXCV
wglowiesieniemiesci - No to jest mój ojciec, mieszkamy razem więc trochę mnie obchodzi. Ja jestem wstanie zrozumieć, że mój tato czuje się samotny, że brakuje mu kobietki przy boku, że ma swoje pragnienia i potrzeby ale kurcze dlaczego musi się wiązać z 18latką? W dodatku moją przyjaciółką. No jak to będzie wyglądało. Jeżeli ten ich romansik się rozniesie w szkole to będzie katastrofa. :/ jakjkjkjkjjk - Masz rację. Mój ojciec nie jest jakimś starym piernikiem. Można z nim porozmawiać jak z równym sobie. Jest obeznany w nowościach na świecie.. No niby nikogo nie krzywdzą tym ale jak to wygląda? wyrwidąb - Rodzice brali tylko ślub cywilny.

Gość 90ipok
prowo było już kilka razy 💤

Gość ojciec oczywiscie moze sobie
zycie ukladac ale nie z przyjaciolka dziecka :O masakra :O Wspolczuje

Gość Hehehah ;)
po prostu to zaakceptuj :)