Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toonajesttemuwinna

Sex i niedoskonalosci ciala.

Polecane posty

Gość toonajesttemuwinna

Kobiety, mezczyzni, prosze o wypowiedz. Czy zwracacie uwage na rozstepy czy celulit? Albo na nadmiar boczkow? Oczywiscie w chwilach intymnych.... prosze o szczere odpowiedzi bo schudlam ostatnio troche a nie chce zyc w celibacie a mam wspanialego faceta przed ktorym jednak boje sie rozebrac bo tu boczki, a tu roztepy a tu celulit...... :/ a do tego jestem bardzo blada!!

Gość lips90
tez tak na poczatku myslalam ale jak sie napalicie to uwierz mi...nic nie zostanie zauwazone;)zycze powodzenia

Gość toonajesttemuwinna
nigdy tez sie nad tym nie zastanawialam, w zwiazku zawsze bylam otwarta na wszystko, kazdy ma jakies wady, tylko ostatnio mnie tak naszlo, bo faceta mam bardzo przystojnego z cudownym cialem, ja nie jestem jakas brzydka znowu, figure mam ok, fajne piersi, waska talie, tylko te boczki, ok nago tego az tak nie widac, ale rozstepny sa, pilingi, balsamy mam, probuje sie pozbyc, zaczne cwiczyc ale nie chce czekac z sexem na rezultaty...

Wybierasz myslenie o przyjemnosci czy o swoim ciele i jego doskonalosci? Zainwestuj w przyjemnosc, w koncu kocha cie z wadami i zaletami.

Gość ahahahc
Rozstępy i boczki to jeszcze nic. Ja mam małe cycki i motylka :/ Nie odważę się rozebrać przy facecie. Nie ma mowy!

Gość aaaaaaarwena
uuu male cycki i motylek, masakra lepiej zrezygnuj z seksu jesli nei chcesz plakac :(

Gość podszczywacz z sumieniem
Ale glupoty gadacie nikt na szczegoly nie zwraca uwagi,a jak ktoras ma male cycki to chyba widac i jezeli ktos sie zdecydowal z taka byc to znaczy,ze mu sie podobaja tym bardziej nie wazne czy motylki czy bulki. Czy tu sa same dzieci???

Gość phhhhhhhhiiiiiii
perwersja ma znaczną nadwagę :classic_cool: 🖐️

Gość toonajesttemuwinna
ja tez mam motylka ale o to sie nie martwie, nie lubie i tak za bardzo kiedy facet piesci mnie oralnie, sama lubie to robic, boje sie tylko jego reakcji na moje cialo, jeszcze niedawno bylam grubsza teraz waze 58 kg i ciagle chudne, nie robie nic szczegolnego, stres. a on.... idealny chociaz strasznie niesmialy.

Gość awesdfrtg
ja mam małe cycki, cipkę motylka i jakoś mojego faceta nie mogę przegonić pomiędzy moich nóg :classic_cool: po chuj się przejmować jakimiś pierdołami jak trochę rozstępów czy jakieś tam boczki skupcie się lepiej na czerpaniu przyjemności z seksu 🖐️

Gość nie anioł
levi 😘:) toonajesttemuwinna - nikt nie jest doskonały

Gość faset taki se
Faceci nie zwracają uwagi na szczegóły. Jeśli ktoś idzie z dziewczyną do łóżka to przecież widzi chociażby ogólnie czego się może spodziewać. Kiedyś poznałem bardzo ładną dziewczynę która prawie w ogóle nie miała piersi. Był to jej wielki kompleks, ale mimo wszystko poszliśmy w tany. Ku mojemu zdziwieniu nie chciała zdjąć stanika (w sumie nie wiem po co jej był heh) ale trochę magii i udało mi się ją przekonać. Nie wiem czy myślała, że mając na sobie bluzkę jest w stanie ukryć swój malutki biust. Tak czy siak bardzo mi się podobała i tyle. A dziewczynę bierze się z całością inwentarza :) i taką akceptuje.

Masz rację Levviatan, Cellulitis był uczniem Sedesa z Bakielitu. A nogi kobiety zawsze są sexy, kiedy oplatają ciasno męskie bioderka :)

No nie przeginaj Foxy. Nie każde :-) Jeśli chodzi o temat, to są faceci którzy zwracają na to uwagę, są też tacy, którzy wolą pełniejsze kształty. Nie zawsze szczuplejsza znaczy atrkacyjniejsza.

Każdemu według potrzeb. Jak dla mnie to kobieta nie może mieć większych nóg ode mnie :-) Oplatać się daję tylko takimi nogami, na których są mięśnie.