Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemówięzadużo

obleśneeee przeczytajcie

Polecane posty

Taka pomysłowa zachęciłam ja Was do zajrzenia w mój powitalny temacisz, witam ja że was wszystkie dziewoje po roku obecności na tym forum anonimowo bardziej niż teraz, z tego co wiem są tu też faceci i ja witając was również mam jedną prośbę, a mianowicie... weźcie mnie tu jakoś usadźcie, ogólnie przedstawcie mi tu kto jest dobrą dupą na forum, kto największym pojebem, chciałabym ogarnąć to wszystko jakoś :D W sumie nie zdziwiłabym się gdyby nikt nie był zainteresowany moimi wypocinami jednak ja Was błagam, jestem tu na waszę szczęście, służę ja radom i pomocom!!!

Gość karolina@21
"radom i pomocom" Taa...

Celowy zabieg słońce :) Sos tu jeszcze bywa? Leviatan się chyba też tak bardziej wyróżniał? Pamiętam przerwę między palcami, jest tu nadal? Aaa ta popieprzona laska wklejająca zdjęcia swojego domu.. obecna? :D

Gość powitać, powitać
ale jak to, rok czasu pod pomarańczą i dalej nie wie pani, kto tu zacny chłop i baba, a kto marne stworzenie?

Gość karolina@21
Celowy zabieg powiadasz ?? W takim razie współczuję desperackiej próby zwrócenia na siebie uwagi :-) Coś słabo to wychodzi. Znikam.

karolino a jednak zwróciłaś uwagę i się wypowiedziałaś :D w takim razie jestem desperatką i jest mi z tym dobrze :D dalej nie wiem, nie wgłębiałam się w to tak bardzo i nie przebywałam tu dzień w dzień... a kto w chwili obecnej jest weteranem? :D

karolino a jednak zwróciłaś uwagę i się wypowiedziałaś :D w takim razie jestem desperatką i jest mi z tym dobrze :D dalej nie wiem, nie wgłębiałam się w to tak bardzo i nie przebywałam tu dzień w dzień... weteranem z czasem staję się ktoś inny, obecnie nie ma tu nikt żadnego przebicia???

Gość kafe się pierdoli
polecam JackaJ, ma najbardziej odjechane pomysły na całym forum, taki krejzol ;)

Gość kafe się pierdoli
aha, i jeszcze facet91, ma dużą wiedzę i można z nim pogadać na każdy temat, jest bardzo bystry i ma cięty dowcip

Gość to chyba rzata małgo
?:D

Gość chyba kocham prawika
a jaka pomoca sluzysz, bo rady to ja nie potrzebuje, potrafie sama rozwiazac swoje problemy?

eeee myslalam ze pomoc w postaci gotowki :D

gotowki nigdy za wiele :) nawet jak sie nie ma z tym problemu

Gość powitać tradycyjnym
poka tzytze :)

spadaj :D