Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegowa dziewczyna

Zabieg w Znieczuleniu Ogólnym

Polecane posty

Witajcie :). Za miesiąc mam przejść zabieg w znieczuleniu ogólnym i w związku z tym mam kilka pytań do Was. Do szpitala mam się zgłosić rano a wyjść z niego wieczorem. I tu pytania: - czy potrzebna mi będzie piżama (wiadomo, że inaczej wygląda sytuacja jak jest się w szpitalu dłużej, to wtedy beż piżamy ani rusz) - czy na salę wjeżdżam już naga pod prześcieradłem, czy jak to wygląda - na łóżko operacyjne też tak bez ubrania mam przejść Pytania dziwne, ale bardzo mnie nurtujące, tym bardziej że nigdy nie byłam w szpitalu.

Ja wszystko dostałem.taka pisane z tylu rozpinana.kazali się położyć na łóżku i uspili nic nie pamiętam.czy ja zdejmowali czy na inny stol przekładałi mnie nie wjen obudziłem się w tej pizamie

Ja wszystko dostałem.taka pizame z tylu rozpinana.kazali się położyć na łóżku i uspili nic nie pamiętam.czy ja zdejmowali czy na inny stol przekładałi mnie nie wjen obudziłem się w tej pizamie

Uff, to dobrze, że tak nie na golika :). Wiadomo że po zabiegu jak człowiek jeszcze na wpół przytomny, to obojętne, ale tak przed na golaska to trochę dziwnie :)

A co było po obudzeniu, kazali Ci leżeć? Po ilu godzinkach puścili do domu?

A co robią w trakcie nie wiadomo.mnie ogolili w trakcie zoperowali zszyli opatrzyli ile osób patrzylo na mnie wolę nie wirdzic w końcu to szpital nie ma się co wstydzic

Uspili 15:50.obudzilem się 17:10.jak się obudziłem przewieźli do drugiej sali.zmuerzyli dwa razy ciśnienie.daki kawę i tosta i kazali wstać także ja wiem pol godz.potem do szatni ubrać się po ubraniu na fotel dali herbatę.dali papiery czzekali jak się wysikam i do domu. O 19 byłem w domu

To ekspresowo :)

Ja mam ginekologiczny :)

Może jeszcze Ktoś z Was podzieli się swoimi "wrażeniami" :)

Szkoda, że nikt nie ma ochoty opisać swoich wrażeń i doświadczeń..

Gość manio ciekawski=)
Wiesz, że chirurg może odbyć z Tobą stosunek i nawet, nie będziesz wiedziała? :classic_cool:

Gość pitolisz tu jak pies do jeża
w pl tak źle to nie ma. Dają przed zabiegiem taką koszulke wiązaną na plecach. Ubierasz ją i w niej jedziesz na blok operacyjny, nie ściągają jej z ciebie:D na tym stole to zakładają jeszcze na ciebie różne przścieradła ( żeby sterylnie było) wracasz z bloku w tej sexi koszulce - jest raczej krótka niż długa ( do bioder) lepiej weź sobie piżamke na przebranie bo może odświeżyć będziesz się chciała po tym zabiegu. A narkoza różnie dziala, jednych przymula a drudzy jak by wogóle nic.

Jak u nas też dają koszulkę :), to nie jest tak źle :), szkoda tylko, że tak na materiale oszczędzają ;)