Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżnik

Polki najładniejsze?

Polecane posty

Gość podróżnik

Ciągle słyszę o tym że Polki są najładniejsze, zupełnie się z tym nie zgadzam, pracuje w branży turystycznej i zwiedziłem naprawdę sporo miejsc na świecie i mogę otwarcie powiedzieć że w każdym kraju są piękne kobiety i brzydsze jednak moją uwagę szczególnie zwróciłem na latynoski( Hiszpanki) Włoszki czy Chorwatki gustowne i naturalnie piękne Kobiety nie to co nasze Polskie małolatki które więcej czasu spędzają w solarium niż w domu:) Jednak najbardziej jestem zauroczony przepięknymi Rosjankami i Ukrainkami z którymi polki nie mogą się w żaden sposób równać choć w Polsce bardziej dbają o siebie np: brzydka Polka jest bardziej zadbana niż przepiękna Ukrainka czy Rosjanka a szkoda ... wiec Polki jako najpiekniesze na świecie przynajmniej JA uznaje za mit :P pozdrawiam

Gość k do kc
ciag sie

Gość A CO Z FACETAMI????????????
jacy najprzystojniejsi? Bo na bank nie polaczki, lysiejacy, z brzuchami, pryszczami, ubrani niemodnie i do tego golodupcy

Gość etewhwjh
Bo to się niby tylko w Polsce tak przyjęło, że Polki najładniejsze.

Gość Jula 2000
Polki najładniejsze, a polacy najbrzydsi.

Gość kafe się pierdoli
pokażcie zdjęcie jakiejś przeciętnej Ukrainki, bo nie chce mi się wierzyć, żeby były ładniejsze od nas...

Gość tghghgh
Nie obrażajcie swych ojców Polaków!

To że polki są najładniejsze twierdzą same polki i.ludzie którzy innych nacji nie widzieli

Gość hhghghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Polki to mieszanina genów.

Gość A CO Z FACETAMI????????????
faceci polacy to podstarzale, lysiejace gnysy, w wytartych jeansach, koszuli, kamizelce skórzanej i adidasach z targu, do tego niezaradni zyciowo i niekulturalni. A o polkach, ze sa ladne to mowia faceci za granica a nie one same, ale komus zal dupe sciska, ze polki miec nie moze, ani zadnej innej

Gość Jula 2000
Co drugi polak po 20-stce już ma zakola a później zacznie łysieć, fuj.

Gość chujstano sronaldo
to taki sam stereotyp ,ze niemki sa brzydkie ,wielokrotnie byłem za granicą czy to w pracy czy turystycznie i tez moge potwoerdzić ,ze polki to paszteciarnia niewarta splunięcia ,oblesne bezgustowne lochy nastawione na dawanie dupy wszystkiemu co niemówi po polsku

Gość rudenkaa23
To właśnie polacy przez tą mieszaninę genów m.in. łysieją.

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
Nie mają sensu takie tematy! Taka kobieta piękna, którą ruchać chcą i o niej fantazjują! Jeśli ma swych sympatyków to atrakcyjna jest! Często tak jest, że jedno drugie kocha bez wzajemności, albo się w sobie podkochują i żadne kroku nie robi do siebie! Czas im ucieka, a oni sami latami marzą o sobie! Zestarzeją się w samotności, albo partnerów zastępczych znajdą, których nie kochają! Take życie jest! Wszyxtko się prawami odwiecznymi natury rządzi! We mnie si kobiety nie podkochiwały to i ja je olewam! To strata czasu! Miłości und zauroczenia mają tylko charakter rozpłodowy! Teraz seks to używka w czasach silnej antykoncepcji! Ruchajmy się w tej biedzie ile wlezie, bo i tak poumieamy! Ogumienie na fajfusa i tabletki anty do ust! Niech się k00tas spuszcza and picza wilgotnieje!

Nie jesteśmy ładnym narodem. A Polki nieumiejetnie podkreślają swoją urodę ( albo wcale) i większości wychodzi albo pasztet albo plastik.

Bo sporu za mało uprawiamy i jemy marnie! Dużo używek i miny smutne mamy! Dobrobyt za duży! We łbach się przewraca od zachodu und USA! Prywaciarz polaczkowy też goli swych ziomali za nadto! Składki na ZUS najniższe, albo zerowe Inspekcji pracy nie ma! Prywaciarz ciula parobasa opłaci i ten gania resztę! Prywaciarza pplityk goli! Reszta chooja kładzie i na renty idzie! I tak wszyscy poumieramy!

Gość vvvvvvvvvv
Jak ciągle mięso wpierdzielają...

Bo sportu za mało uprawiamy i jemy marnie! Dużo używek i miny smutne mamy! Dobrobyt za duży! We łbach się przewraca od zachodu und USA! Prywaciarz polaczkowy też goli swych ziomali za nadto! Składki na ZUS najniższe, albo zerowe Inspekcji pracy nie ma! Prywaciarz ciula parobasa opłaci i ten gania resztę! Prywaciarza pplityk goli! Reszta chooja kładzie i na renty idzie! I tak wszyscy poumieramy! Lidl nas wyżywi niemieckim miesem, a my będziemy za darmoche zapjerdalać pijani n tramalu und haloperidolu w spółdzielni inwalidów, którą Niemiec ma i opjerdoli jak dzieciaka pracownika i ZUS! Sram na Europę i Unię Europejską!

Gość vvvvvvvvvv
A zdrowe jedzenie jest droższe ni takie przykładowe fast foody.