Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kangurek1

pytanko o pozew rozwodowy

Polecane posty

Gość kangurek1

jak w temacie: mam zamiar zlozyc pozew rozwodowy bez orzekania o winie. czy w tym pozwie musze tez jednoczesnie poruszac sprawe alimentow ? maz jak narazie placi mi dobowolnie i regularnie na syna kwote jaka sami ustalilismy, wiec nie chce poruszac tej kwestii na sprawie rozwodowej. prosze o odpowiedz. pozdrawiam :-)

Gość 34234234
to napisz, że chcesz kowty jaka ustaliliscie z męzem. Na rozwodzie kwestia alimentów będzie tak czy siak poruszona. Jest to podstawowa kwestia

Gość ja już schudłam na swojej :)
Powinnaś to zrobić, dla Twojego i dziecka dobra uregulować tę kwestię. Jeżeli składasz bez orzekania o winie, to podkreśl, że zgodnie ustaliliście jaka kwotę mąż płaci na dziecko i że to podtrzymujesz. Sąd się go spyta, czy się zgadza i tyle.

Gość kangurek1
dzieki za odpowiedzi . mam tylko nadzieje ze w takim przypadku nie potrzeba bedzie moich zaswiadczen o dochodach bo z tym mam duzo zalatwiania. pozdrawiam .

Gość ewrw11311231
jak dobrze że nie jestem żonaty - nigdy nie będę. Co to za głupota żeby się łączyć i rozwodzić a potem jeszcze na kogoś zapierdalać do końca życia....Bleeeeeeee.

Gość kangurek1
na mnie nikt nie musi zapier... ale jak sie zrobilo dziecko to i potem trzeba je utrzymac ,a to juz jest obowiazek obojga rodziców.

Gość ewrw11311231
nigdy nikomu nie zrobię żadnego dziecka.