Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina...

logistyka czy zarządzanie?

Polecane posty

chcę iść na studia 2 stopnia. Mam dylemat logistyka czy zarządzanie? co wy uważacie? PS studia 1 stopnia mam z geografii i zamierzam dalej ten kierunek kontynuować.

Gość kakakakakaka
logistyka :)

Ja zaczynam zarządzanie jako drugi kierunek, ale to zależy jakie masz plany na przyszłość...

chciałabym być nauczycielką geografii, ale chce mieć dodatkowego "asa" w rękawie. WYdaje mi się ze po zarządzaniu łatwiej się wkręcić do jakiejś roboty. Zarządzanie ma bardziej ogólny zasięg, a logistyka już nie. Dalej czekam na wasze opinie.

Gość 53228632836523
na obu kierunkach są prawie takie same kierunki, z tymże ze logistyka jest kierunkiem inżynierskim. Lepiej zarządzanie. Bardziej ogólne i da się pod różne rzeczy podpiac

Gość 53228632836523
chciałem napisać ze na obu kierunkach są prawie takie same przedmioty :)

Gość karola152
zarzadzanie to troche dla mnie "slabszy" kierunek. duzo ludzi idzie na to i co wszyscy maja nagle zarzadzac? wiec wybralabym logistyke. ale skoro to ma byc Twoj plan B albo dodatkowy atut to moze rzeczywiscie to zarzadzanie...

ludzi po zarzadzaniu jest pełno. Jest to kierunek po którym nie ma się pracy. Jej jedym wsród kilku kierunkow najmniej polecanych

Ale jeśli chcesz zostać nauczycielką to zarządzanie jest dobrym wyborem. Dzięki temu będziesz mogła zostać dyrektorką szkoły (zarządzanie jest wymagane). Skoro to ma być twój ''as'' to do pracy nauczyciela się przyda z ww. powodu. W innym wypadku owy kierunek jest ''asem'', którym co najwyżej możesz sobie tyłek podetrzeć.