Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati999097877561111

Witam bolace piersi czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość pati999097877561111

Witam zastanawiam sie czy z pierwszych objawów ciazy moze byc bol piersi sa takie jakby nabrzmiale. Z mezem staramy sie o dzidziusia sex był 10,11,12,15,16,17,18.06,2012 moja srednia dlugosc cylku to 31 dni czyli owulacja wypada miedzy 17-18. czy moge byc w ciazy?? przed bolem piersi mialam takie dziwne klocia z lewej strony brzucha. i takie dziwne uczucie. czy ktos tak mial

Nie ma reguły.... jak zaszłam w ciąże bolały mnie piersi i jak nie zaszłam to też mnie bolały... naprawdę nie patrz na żadne objawy bo wszystkie tak naprawdę pojawiają się później... kobieta potrafi sobie wiele objawów wmówić... wiem z własnego doświadczenia.... miałam wiele objawów typu; bolące piersi, senność, apetyt, bóle jajników,plamnienia i wiele innych i okazało się że ciąży brak .... więc wyluzuj... bo zwariować idzie...

Gość Perw mobilna
Nie ma możliwości, żebyś odczuwała objawy 1-2 dni po owulacji.

Gość ciężarówka22
Dziewczyny mają racje, nie ma co się stresowac i szukac nie wiadomo czego, bo to moze tylko pogorszyc sprawe. Ale jeśli chodzi o mnie to przed zblizajaca sie data miesiaczki zaczely bolec mnie piersi gdzie wczesniej tak nie mialam i zanim zrobilam test ciazowy, juz bylam pewna wyniku i się nie pomylilam.