Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_00

koniec zwiazku przez

Polecane posty

Gość młoda_00

koniec zwiazku chłopak jest uparty i chce zostać na gospodarce chyba wybierze krowy tatusia i mamusie a nie mnie jestem załamana;(

Gość młoda_00
byłam zmuszana do przebierania się za złego wilka i zakradać się do obórki sąsiada, żeby straszyć młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Gość pomysl brata i bratowej
a to nie wiedzialas, ze tak moze byc? nie 'wisialo' to w powietrzu? nie pisz, ze wybierze krowy a nie Ciebie, no przeciez z czegos musicie sie utrzymywac, a widac, ze to wg niego najlepsza opcja?

Gość korona na ropuchu
a musi wybierać?

Gość młoda_00
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Gość młoda_00
a chcielibyscie mieszkac z tesciami pod jednym dachem?pieniadze z tego zerowe szczególnie jak tam jest!!!

Gość Piekny Karol
to sobie śpij pod dwoma dachami... 🖐️

Gość młoda_00
jedno, co mi się podobało to wspólne kąpiele z niedoszłym teściem

Gość noe wiem co lepsze
naklejki bananów, straszenie jałówek czy kąpiele z teściem motzne

Gość młoda_00
durne podszywy ludzi z nudnym zyciem prywatnym!!!!!! banda matołów!!!

Gość dididi/./../.
Autorko masz racje

Gość młoda_00
;/

Gość fukne
połapałem się o co chodzi, widziałem już takie przypadki, gdy rodzice prowadzą gospodarstwo małorolne i mówią do synka aby poszukał żony robotnej i pracowitej , która wstanie skoro świt i krowy wydoi i da żryć świniom i kurom bo jajka to są pieniądze a mleko krowie też kosztuje , kartofle należy zasadzić na wiosnę i łowies trzeba siać dla konia :) więc synalek jako młody gospodarz żony szuka aby przyszła na wieś robić i obierki gotować oraz rodzicom synalka zady podcierać a Oni i tak skrytykują, że przyszła bez majtek z gołym zadem i nawet cielaka nie przyprowadziła :) żonce młodego gospodarza nie będzie łatwo, musi wyprać i wyprasować , jeżeli poleceń nie wykona to będzie napiętnowana przez całą wieś i plotki się rozniosą, że leniwa franca , rodzice młodego gospodarza rządzą :) jeżeli chcesz spróbować to próbuj ale ile czasu wytrzymasz w takim związku , dwa tygodnie ? taki związek to wyzwanie dla psychiki mocniejszej od słonia :)

Gość dididi/./../.
w razie czego możesz zająć się moimi genitaliami

Gość enklawaa
fukne - ty z Ukrainy jesteś?

Gość fukne
enklawaa a co, czy uważasz że takich małorolnych gospodarstw nie ma w Polsce ? przejedź się do zaściankowego woj. świętokrzyskiego albo lubelskiego , tak nadal wygląda Polska B , małe gospodarstwa rolnicze i kawaler ze wsi szuka żony proponując przyszłej żonie tyranie od świtu do zmierzchu nie proponując niczego w zamian, czyli ma być żoną do wszystkiego

Gość młoda_00
fukne dokładnie!!!! a ja psychike mam słaba bede siedziec i beczec a takiego zycia nie chcem oj nie to nie dla mnie !!!!

Gość młoda_00
najgorsza jest mysl ze on wybrał gospodarke i rodziców;( moze nie byłam warta jego poswiecenia moze znajdzie inna;(

Gość młoda_00
będzie mi go brakowac. Tak pieknie gral na grzebieniu :(

Gość ja też jestem żona rolnika
nie robię na gospodarce NIC totalnie. Z prostego powodu - wszystko jest od teściów. Nie mieszkam z nimi, obydwoje pracujem na etacie, sami się utrzymujemy, więc nie widzę powodu dla którego ja mialabym zwierzęta karmić np. Pewno gdzieś za plecami skarża się jaka to maja zła synowa, bo druga to ideal - dotacje pozalatwia, konie wyleczy, a ja nie robie nic. W dupie to mam. :)

Gość młoda_00
a mąż jak na to wszywsko?

Gość młoda_00
up;(