Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100%żona

Ilu kochanków miałyśćie?

Polecane posty

Gość 100%żona:-):-):-):-)
Wszędzie mnie pełno na różnych forach ale ja jestem tylko tu reszta to podszywy

Gość do 100% zona
Powiem tak myslicie co chcecie o mnie ale to ze mam kochankę i jest super bo to tylko sex nic więcej to kiedyś bede miło wspominał jak będę dziadek a wam życzę żebyście trwały w tym co macie a nie oceniały dałas temat to pozwól sie wypowiadać a nie oceniasz co kto i z kim i jaki on ona jest pomyśl kobieta albo nie rzucaj tematu

Gość dsfdsergtffrdgtd
Żona, a w ilu cipkach maczał twój mąż?

Gość 100%żona :-):-):-)
Tylko w mojej, byłam jego pierwsza i będę ostatnią. Może mi nie wierzysz ale mam to w d...

Gość zona 200%
He he he dobre:) mój mąz też myśli ze nigdy go nie zdradziłam (raz nawet słyszłałam jak sie chwalił po pijaku koledze)... cieszę sie że jest szcżesliwy:):):):):)

Gość do 100% zona
Dlatego bądź tak samo pewną ze cię mąż nie wali w rogi dlatego lepiej nie wiedzieć i nic nie mówić ty tylko tak myślisz a prawdy nigdy pewnie sie nie dowiesz

Gość 100%żony
Oj biedactwo:-(Ty myślisz że jak ty żyjesz w zakłamaniu to każdy związek taki jest? Rozczaruje cię... Są jeszcze szczęśliwe małżeństwa a takimi ludźmi jak ty poprostu gardzą

Witam miłe panie:-)Jeśli jest jakaś chętna mężatka popisać to zapraszam goferek119@wp.pl chętnie z wrocławia.Pozdrawiam...

Gość zona 200%
Własnie niedawno rozmaiwiałam z przyjaciólką o takiej jednej "pewniarze", któa teraz chodzi kanałami, po tym jak jej mąż zmajstrował bliżniaki wspolnej znajomej i swą, pewna w 100% jego dozgonnej wierności żonę ( o czym nas przez długie lata zapewniała) kopnął radośnie w gruba dupę :o Trzeba być realista, to potem mniej boli jak sie na tyłek spadnie.... Ja nie moge powiedzięć ze mąż mnie zdradza, czy zdaradzał, ale jestem swiadomo, że to pojęcie MOZE dotyczyć kazdej pary...

Gość bimbamm
Jeszcze niedawno mówiłam to samo, że nigdy nie zdradzę męża, że w życiu bym mu tego nie zrobiła, że wszystkie kobiety, które zdradzają swoich mężów to dziwki itd. teraz odszczekuję wszystko :p autorko, nie bądź taka pewna, że nigdy nie zdradzisz męża

Gość co za ludzie???
i weź tu się kurwa ożeń :/ same puszczalskie bez zahamowań i sumienia.

Gość bimbamm
jeśli bym się nie puściła, to pewnie nigdy nie dowiedziałabym się że seksem można się tak bawić wyrzuty sumienia mam, ale nie mogę powiedzieć, że żałuję :p

Gość co za ludzie???
tylko seks seks seks, czy tylko to wam do szczęścia jest potrzebne ???

Gość zona 200%
Do 100% zony Ty musisz mieć 15 lat, albo meza impotenta ;)

Gość bimbamm
do osoby, która pytała czy seks jest najważniejszy teraz tak, dla mnie jest bardzo ważny

Gość co za ludzie???
żeby was puszczalskie plagi egipskie dosięgły ! akysz

Gość Żona 200% szuka
Ogierów na seks nieważne mągą być starzy zaniedbani i z chorobami byle by się o nią starali. Jestem najpiękniejsza

Gość co za ludzie???
ogierów szukaj w stadninie ! jeżeli seks jest najważniejszy to żyjemy w czasach żeńskich pustaków. i mam tylko nadzieje, że znajdę podobną kobietę jak autorka tego postu

Gość 100%żonka
Do 200%żony: impotenta to ty poślubiłas, wkońcu za coś go zdradzasz. Mam nadz że on ci już dawno tym samym odpłacił

Gość 100%żonka
do żona200% Ja pier... e ty naprawdę masz nie równo pod sufitem. Ogierów szuka,dobry wpis nie ma co ha ha

Gość bimbamm
przestańcie się przekrzykiwać jak przekupy ja podchodzę do tego teraz tak, mój mąż się kiedyś starał i seks z nim to było coś, ale skoro ja teraz zrobię mu laskę od tak sobie, bo mam ochotę, wejdę w nocy pod kołdrę i zrobię mu dobrze, czy dopadnę go w łazience jak bierze prysznic, a ja nie mam nic w zamian mimo, że go o to czasem proszę, to coś tu jest nie halo, ja potrzebuję seksu, a jeśli on mi nie chcę tego dać musiałam szukać gdzie indziej, spotykam się czasem z facetem, który doprowadza mnie do takich orgazmów jakich nigdy wcześniej nie przeżyłam, teraz jestem zaspokojona i szczęśliwa i czyja to wina?

Gość qkdmnkqejnd
Też zdradzam i co z tego? Wybacz,ale nie kochasz męza w ogóle.

Gość bimbamm
to do mnie?

Gość zona 200%
bimbamm U mnie z seksem to akurat bywało róznie... Z dwoma, z moich kochankow spotykałam się regularnie kilka miesięcy (z jednym 10) zanim poszliśmy do łozka, w którym de facto byliśmy dosłownie kilka razy...

Gość 100%żonka
Do bimbamm: zgadzam się nie kochasz męża, nie krzywdzi się osób które się kocha. A jak ci tak źle z mężem to z nim pogadaj jak nie zadziała to się rozwiedz i wtedy się puszczaj to chociaż nikogo krzywdzić nie będziesz. EGOISTKA coś nie tak to zaraz się puszcza zamiast próbować problem rozwiązać

Gość Spadać puszczalskie
Tylko myślicie komu by dać dupy. Akysz żona 200% akysz bimbamm

Gość fdgrdefdetfgdfrsxtgfrde
Nie słuchajcie tych co mówią rozwiedź się i wtedy to rób, bo jak wejdą do tematu, gdzie się wypowiadają wolne, wyzwolone kobiety to jeszcze bardziej je potępiają i wyzywają. Do tego piszą tam, że nikt ich nie zechce na stałe, bo każdy chce taką co "się szanuje" cokolwiek to znaczy. A tutaj nie mogą przeżyć, że ktoś może mieć i faceta na stałe i seks bez zobowiązań. Głupie i zazdrosne ci*y. Mamy lepsze życie niż wy wierne, bo na świecie nie ma i nie będzie sprawiedliwości takiej jak wy to sobie wyobrażacie. A nawet wiele kobiet i mężczyzn uprawiając seks z kim trzeba wyrobiło sobie kontakty i tak pomogło swojej karierze. Nikogo za seks nie spotyka w większym stopniu niż innych kara boska i nieszczęścia.

Gość Ale puszczalski naród
I zaraz rozniosa kile albo inne paskudztwo. Każda "pierwsza lepsza"myśli że to jej nie dotyczy. Wszystkie jesteście takie same. Popieram 100%żonę

Gość Dzi... Do burdelu
Wam już nic nie pomoże. Ale współczuję waszym facetom. Nie wiedzą co za śmieci mają w domu. Mam nadz. Że przejrza na oczy i kopną was w te wyrucha.. Tylki