Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z prawkiem

Czy któraś z was prowadziła kiedyś Poloneza ?

Polecane posty

Gość ona z prawkiem

Co sądzicie o kobiecie za kierownicą Poloneza? Jak się tym jeździ?

Gość ona z prawkiem
Nikt?

Gość kobieta w poldku
jest bardzo sexy!

Gość pińcetka
tak, na studniówce byłam w pierwszej parze

Gość OOOOLLLIIK
nie polecam, w zime wyjedziesz za miasto i zginiesz.

Gość OOOOLLLIIK raz jeszcze
auto z tylnym napędem i brakiem poduszek powietrznych a starsze wersje nawet bez wspomagania kierownicy, nie polecam dla kobiety 🖐️

zależy, jaka zima i jakie miasto :) a raczej, jakie służby drogowe zalezy też - jaki polonez, ja jeździłam starym, jeszcze bez wspomagania i dawałam radę, więc bez przesady teraz zresztą też mam firmowego kombiaka bez wspomagania i jakoś jeżdżę, a herod-babą nie jestem tak czy inaczej, musisz sie do niego przymierzyć i sama sprawdzić, jak ci sie jedzie pewnie, że nie jest to matiz czy inna jariska czy samo ka ;) ale da sie jeździć

Gość ona z prawkiem
Mam okazję dostać od wujka Poloneza Atu Plusa z 1997 roku za darmo. Tyle, że trzeba zrobić naprawy za około 700zł , zrobić przegląd za miesiąc, ubezpieczyć i przerejestrować. W sumie kosztowałoby mnie jakbym ubezpieczenie wykupiła na rodziców jakieś 1500zł z pełnymi bakami paliwa (ma gaz i benzynę). Nie stać mnie na inny samochód, a tak dla frajdy by było fajnie mieć swój, chociażby na wakacje nie trzeba ze znajomymi wtedy w góry pociągami jechać. Ale czy dam radę tym jeździć. Wujek mieszka 200km ode mnie i nie mam okazji teraz spróbować. A wspomaganie podobno ma i nawet elektryczne szyby.