Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananaaa

podła przyjaciółka ?

Polecane posty

Gość nananaaa

Dziś odwiedziła mnie przyjaciółka. Dobrze wie że nie mam pracy, pieniędzy i szukam gdzieś w biurze. I wyobraźcie sobie powiedziała ze dostała propozycje z dwóch firm (gdzie zna właścicieli). Wybrała jedną a w drugiej nikogo nie zatrudniono...Jak jej powiedziałam ze gdyby co to mogłaby mnie polecic (mam doświadczenie) to powiedziała ze narazie nie potrzebują a nawet gdyby to chcą by ona pracowała w dwóch firmach. Tylko w jednej na umowie o prace w w drugiej po godzinach na zlecenie. Sama mówiła ze nie ma na nic czasu bo w weekendy studiuje i pomaga w rodzicom w pracy a tu takie coś:/ Zrobiło mi sie naprawde przykro, nie myślałam że jest tak zachłanna. :/

Gość nananaaa
co sądzicie?

Gość nananaaa
hm?

hmmm Moze powiem tak. Wyglada na to,że to wcale nie prZyjaciółka.Widocznie majac swiadomosć ,że jestes bez pracy chciała zrobic ci na złość opowiadajac taka historyjkę.No tak to wygląda z mojego punktu widzenia

Gość ZE TO NIE JEST ZADNA PRZYJACIO
LKA

Gość ze to jakies zawistne babsko
a nie przyjaciolka:o,podbudowuje sobie ego i cieszy sie jak ci jest zle,olalabym taka znajomosc szczerze mowiac na twoim miejscu:o

Gość Rose petals
mam identyczną " przyjaciolkę"... w sumie to nie jest przyjaciolka, to jakas dziwna i zupełnie nie potrzebna znajomosc. Dziewczyna malo w tyłek mi nie wejdzie , a tak to potrafi tak dowalić że głowa mała. Właśnie sie zastanawiam jak się jej pozbyc..

Gość weź i wyrwij
chwasta, to zła kobieta jest

Gość inna sprawa
NIe no, słaba osoba, zamiast CI pomóc....;/

Gość nie zyczy ci dobrze
ta dziewczyna

Gość Rose petals
ale wiecie jak ciezko sie pozbyc takiego chwasta ????????? To sie wprasza drzwiami i oknami na kawe dając najlepsze rady i interesując sie naszym zyciem jak gdyby nie wiadomo jakiej pomocy chciala udzielic , a jak przychodzi co do czego, to malo sama siebie by swoimi pieniedzmi nie obsypała.

Gość nie zyczy ci dobrze
bo takie chwasty zeruja wlasnie na czyjejs krzywdzie i karmia sie jak nam jest gorzej,wiesdz jak ja sie pozbylam ? zaczelo mi sie w zyciu lepiej od niej ukladac:D i przestalam byc jej kolezanka:D

Gość nananaaa
Rose petals dokładnie. Ona do mnie na kawe bardzo często się wprasza i "żeby sie wygadać". A ja u niej bylam może ze 3 razy (znamy sie 7 lat).

Gość katastrofa japierdole
powiedz jej nastepnym razem jak sie będzie chcial spotkać,ze niedasz rady bo znalazłas rewelacyja prace za 3 tysiące i nie masz teraz czasu bo delektujesz sie pracą. Niech ja sciere szlag trafi z zazdrosci.I wtedy ty sie jej pozbedziesz a ona będzie ci zazdroscic.

Gość nananaaa
jak mój brat był w firmie gdzie ona pracuje zapytać o prace to ten szef kazał przyjść mu po 2 tygodniach. Ale w tym czasie dostał już inną prace. A ona tak wypytywała czy go zatrudni (nie wiem skąd nagle zaczęla sie tym interesować). Wczoraj jak jej powiedzialam ze ma iść zapytać bo w obecnej pracy nie są najlepsze warunki to ona powiedziała że ten szef nikogo teraz nie potrzebuje i nie zatrudni. Jakoś mi sie w to wierzyć nie chce...

Gość nananaaa
katastrofa japierdole - heh chyba by się w życiu już do mnie nie odezwała z zazdrości;)

Gość HEJ BEJBB
NAD CZYM TY SIE JESZCZE ZASTANAWIASZ?WIDAC OD RAZU ZE TA OSOBA NIE ZYCZY CI DOBRZE,ZERWIJ Z NIA KONTAKTY I TYLE W TEMACIE PO CO CI KTOS TAKI???

Gość Miribilia
A może ona po prostu nie chce Ci nikomu polecac, bo uwaza ze nie spiszesz się w tej pracy, ze nie dasz sobie rady, a pozniej jej bedzie glupio. ja kiedys zalatwilam kolezance prace, ona sie pierwszego dnia spoznila, bo niby cos tam z dzieckiem... nie miala z kim zostawic czy cos, ubierala sie niesteosownie do biura, nie wypelniala obowiazkow. bylo mi wstyd, glupio ze ja polecilam i od tej pory tez nikomu bym nie pomogla w takiej sprawie

Gość Miribilia
jakby nie patrzec, to ona ma w zanadrzu dwie prace, a Ty zadnej. Moze to Ty sie nie nadajesz do pracy w biurze. Nie obraz sie, ale bylabym w stanie zrozumiec twoja przyjaciolke jezeli jej chodzi o to samo co mi

Gość nananaaa
Miribilia ona wie że się nadaję bo byłam na stażu w ksiegowości później pracowalam tam kika miesięcy ale niestety nie było już etatów i zwolnili mnie bo byłam na umowie zlecenie. Ja myśle ze ona się obawia że byłabym poprostu lepsza. Te firmy są w mojej miejscowości.

Gość nananaaa
w obydwóch firmach są szefowie. Wiecie ona do najpiękniejszych nie należy a ja w porównaniu do niej to jak modelka;) Nie chwale sie ale wiele razy już to slyszalam.

Gość osz przegapilam ciag dalszy
to moze zloz swoje CV w tych firmach i zobaczysz co bedzie

Gość nananaaa
osz przegapilam ciag dalszy - gdybym tak zrobiła to wiecie co by to było.......wole nie myśleć:o