Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumam i dumam

Jak iść na rozmowę facet

Polecane posty

Gość dumam i dumam

Bo kurde nie wiem. Mam mało koszul z krótkim rękawem. Spodnie od garnituru przylepią mi się do dupy chyba. Myślałem o jeancach no ale kurde też gorąco w uj. Pasuje buty całe a tu 30* no przecież se kurwa jaja ugotuje, a w spodenkach nie pójdę. W dodatku muszę kaaaawałek tłuc się autobusem. jakieś 200km.

Gość dumam i dumam
Ej?????????? Drogie panie jakiego faceta rozbierały byście wzrokiem w ta upalny dzień.

Gość weronika wyszła na miasto
normalnie się ubierz w zwykłe ciuchy, weź ze sobą galowe na zmianę, podejdziesz do jakiejś galerii i się przebierzesz

w toalecie :P

Gość dumam i dumam
W tym senk że mi auto nawaliło tak bym włączył klime i jedziem. A tak na już to się ugotuje... Chyba że będzie klima w autobusie w a polsce wątpie. Może będzie ochłodzenie dziś pada.......

Gość dumam i dumam
No a tak to gdzie koszulę wpakuje.......... Do plecaka to będzie jak psu z dupy do mordy zaur. Na sobie po kilku h jazdy też super..........

Gość dumam i dumam
Będe segregował kał i odpady komunalne w oczszyczsalni ścieków

Gość hold on to what you believe
Poznaniaaak - heeej! ;)

Poskładasz ładnie i wsadzisz między dwie tekturki oblepiając dookoła taśmą aby unieruchomić całość.

od razu "no name", jakież to uszczypliwe! ;) dziś też nocny dyżur? tylko, że już nie na erotycznym? ;)

Tfu! przejęzyczyłam się! Na uczuciowym miałam napisać... :P ;) so close! Ogólnie chciałam tylko się przywitać i zawijam się do łóżka, nie te lata na nocne siedzenia i poranne pobudki... ;) Owocnego wieczoru na uczuciowym ;)

Niby okrągły wiek masz i juz narzekasz na starość... :) Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać :D See you

Gość dumam i dumam
Nie wiem czemu każdy dopierdala się do mojej pisowni. Zarobki mam całkiem ok. Sluzbowki itd. Ale każdy kurwa się musi dopierdolić. Do ortografi. A co ja na to poradzę. Mam 2 fakultet ale ortografi nie umiem i nie umie pisać. Poważnie. ostatnio chciałem coś napisać i nie potrafie. Tylko klawiatura.

okrągły, niczym stół, bardziej podpowiedzieć nie mogę ;) a ponarzekać czasem lubię ;) w razie potrzeby będę szukać ;) Tymczasem dobranoc!